loader
Foto

Galerie foto

5000 de tineri îndrăgostiţi au petrecut „Cu drag, de Dragobete”

Cel mai mare spectacol de muzică populară, obiceiuri şi tradiţii de Dragobete din Bucureşti este la TVR 1 şi online, pe TVR+, sâmbătă, 25 februarie, de la 21.10.

 

Iuliana Tudor

În preajma sărbătorii Dragobetelui, telespectatorii TVR vor urmări un eveniment special, menit să ne ajute să redescoperim Sărbătoarea dragostei la români. Cu drag, de Dragobete, un spectacol cu tradiţie la TVR, aduce în faţa publicului artişti consacraţi, dar şi tineri interpreţi, laureaţi ai celor mai mari festivaluri de gen din România. Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 21.10, TVR 1 şi TVR+ redifuzează spectacolul extraordinar desfăşurat în februarie 2016 la Sala Palatului din Bucureşti.

(w882) Cu drag de

Spectacolul Cu drag, de Dragobete este susţinut de Laura Lavric, Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, Ionuţ Fulea, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Alexandru Pugna, Marius Ciprian Pop, familiile Matilda Pascal-Cojocăriţa şi Ştefan Gigu, Ramona şi Petrică Viţa, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, acompaniaţi de Orchestra Naţională Valahia (dirijor Marius Zorilă). Artiştilor consacraţi li se alătură şi tineri interpreţi, laureaţi ai marilor festivaluri de folclor.

(w882) Cu drag de

Concertul dedicat iubirii autentice româneşti are loc în faţa unui număr de peste 2400 de cupluri de tineri căsătoriţi în anul 2015. Conceptul spectacolului este unul aparte, prezentând, pe lângă cântece de dragoste, obiceiuri de Dragobete sau cântece de nuntă, şi momente din nunta tradiţională de altădată. Este o punere în scenă a tuturor momentelor esenţiale pe care le parcurg tinerii din momentul în care îşi mărturisesc dragostea şi până la întemeierea familiei.

(w882) Cu drag de

Telespectatorii TVR 1 îi vor vedea, astfel, pe câţiva dintre artişti în ipostaze inedite: Tudor Furdui Iancu şi Ina Tudoran sunt mirii, Ştefan Cigu şi Laura Lavric interpretează rolurile socrilor mari, Ramona şi Petrică Viţa sunt fericiţii socri mici, iar Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nicolae Furdui Iancu iau în serios rolul de naşi.

(w882) Cu drag de

TVR 1 a fost coproducătorul evenimentului organizat la Sala Palatului de Centrul Cultural Casa Artelor (CCCA) şi Primăria Sectorului 3.

Spectacolul a fost transmis în direct pe 26 februarie 2016 la TVR 1, în trei părţi.

Prima parte este disponibilă online pe TVR+.

Partea a II-a este disponibilă online pe TVR+.

Partea a III-a este disponibilă online pe TVR+.

 

Coordonator artistic: Elise Stan

Conceptul evenimentului: Alice Barb

Coordonator tehnic: Masha Toropoc

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

Ştii ce înseamnă „De departe trandafir, de aproape borș cu… știr”? Expresii şi proverbe care fac referiri la flori, în ediţia specială „Care pe care” de Florii, la TVR 1

Chiar e „floare la ureche” să vorbim corect limba română? Dar cu „corola de minuni a lumii” cum e? „A pune cuiva ghiocei la… ureche”, „a privi la ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

 

#tvr1