loader
Foto

Galerie foto

Ana Maria, fata cu părul albastru, calificată în ediţia 3 „Provocarea starurilor”

Ei i se alătură doi concurenţi pe care i-am cunoscut în ediţia a doua şi care au convins juriul că merită să continue Provocarea starurilor . Stelian Ciuciuc, din echipa Sandei Ladoşi şi Ioana Ristea din echipa lui Ştefan Stan.

 

Provocarea starurilor

Ana Maria Neatu, din echipa compuzitorului Mihai Alexandru, continuă competiţia alături de Stelian Ciuciuc, îndrumat de Sanda Ladoşi şi Ioana Ristea, din echipa lui Ştefan Stan, ei fiind cei trei concurenţi calificaţi în următoarea etapă la „Provocarea starurilor”.

(w882)

Stelian Ciuciuc are 24 ani, este din Focşani şi cântă de la vârsta de 17 ani. Când s-a apucat de cântat, familia nu l-a susţinut, neavând încredere în vocea lui, dar după un timp, aceştia au devenit cei mai mari susţinători ai lui. Cu vocea lui sensibilă şi caldă, Stelian a reuşit să se impună în echipa Sandei Ladoşi şi să meargă mai departe la Provocarea starurilor.

Când este acasă, cântă tot timpul. Şi face asta de când avea doar 3-4 anişori. Ioana Ristea are 16 ani şi studiază canto la Şcoala Populară de Arte din Bacău. Vrea să devină o mare cântăreaţă, iar părinţii o susţin din plin. O altă mare pasiune a ei, după muzică, sunt maşinile. Poate şi pentru că în copilărie era băieţoasă şi năbădăioasă. La Provocarea starurilor, Ioana a făcut o impresie bună juraţilor ediţiei, Luminiţa Anghel, Leo Iorga şi Natalia Guberna şi s-a calficat în următoarea ediţie, pe care o vom vedea la TVR 1 sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 21.00.

Iar pe Ana Maria Neatu, fata cu părul albastru din echipa lui Mihai Alexandru, o cunoaştem deja:

„Nu uita niciodată de unde ai plecat” - este motto-ul ei în viaţă. Acesta este şi titlul primei piese cu care a obţinut primul premiu I din cariera ei. Ana Maria Neatu are 18 ani şi este din Bucureşti. Şi-ar dori foarte mult să aibă propriul concert, unde să transmită fanilor toată dragostea şi pasiunea ei pentru muzică. Primii paşi spre împlinirea acestui vis i-a făcut. După primele două ediţii Provocarea starurilor, Ana Maria, din echipa lui Mihai Alexandru, este singura concurentă care s-a calificat după două ediţii.

TVR 1 a dat startul celui mai nou show muzical la final de octombrie. Şase tineri talentaţi intră în competiţie în echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru, dar numai trei continuă concursul în fiecare ediţie.

(w500)

Sâmbăta viitoare, Andreea Bănică prezintă la TVR 1 o nouă ediţie a concursului muzical Provocarea starurilor. Întâlnirea este programată pentru ora 21.00. Vă aşteptăm!

 

Despre Provocarea starurilor

În fiecare show Provocarea starurilor, 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin probe în care îşi vor dovedi calităţile artistice şi vocale. Dintre aceştia, 3 vor părăsi competiţia în fiecare ediţie, alţi 3 concurenţi urmând să completeze locurile eliberate.

(w882)

Cei care doresc să participe la concursul lansat de TVR 1 pot trimite informaţii despre ei şi o înregistrare a unei piese în limba română la provocarea.starurilor@tvr.ro până la 1 decembrie 2018. Echipa emisiunii, coordonată de producătorul Monica Mihai, îi aşteaptă pe cei care îşi doresc un drum în muzica românească să se înscrie pentru a completa la fiecare ediţie echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru.

(w882)

La Provocarea starurilor, mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul, format din mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani, se schimbă în fiecare ediţie.

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 a început cea mai nouă competiţie muzicală, în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor va dezvălui publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care vor fi validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

 

 

20:00 Telejurnal (R)

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

(Reluare)

20:55 Meteo

 
Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

 

#tvr1