loader
Foto

Andra și-a petrecut Duminica în familia TVR 1

Ediţia din această duminică a avut în platou o familie care vine din inima Ardealului, o familie de artişti iubită şi apreciată: Andra, alături de Săndel şi Aurora Mihai.

 

Ramona Bădescu
Duminica în familie

UPDATE: Emisiunea Duminica în familie este disponibilă online pe TVR+

În „luna cadourilor”, telespectatorii TVR 1 au duminici una şi una! Pe 8 decembrie, Ramona Bădescu le-a adus, drept cadou, o după-amiază petrecută alături de câţiva dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, într-o nouă ediţie plină de surprize a emisiunii pe care o prezintă. Ca de obicei, Duminica în familie se vede şi online, pe TVR+, de la ora 16.00.

Ediţia de duminică începe în forţă, cu o familie care vine din inima Ardealului, o familie de artişti iubită şi apreciată: Andra, alături de Săndel şi Aurora Mihai. Cei trei deapănă amintiri din copilărie, vorbesc despre dragostea pentru folclor moştenită din familie şi despre legătura puternică dintre membrii familiei.

La numai 14 ani, următorul invitat al Ramonei Bădescu la Duminica în familie cânta alături de Al Bano în emisiunea italiană „Il Canto”. Johnny Bădulescu se prezintă, însă, telespectatorilor TVR 1 drept „Don Juan din Popa Nan”.

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică uşoară românească din ultimii 30 de ani, Mirabela Dauer vine şi ea să-şi petreacă Duminica în familia TVR 1, alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi. Şi tot atunci ne revedem cu trupa Hara, care ne anunţă cu bucurie că „Vine Moşul”, ascultăm colinde şi cunoaştem câţiva tineri români care fac parte din „Generaţia COOL”.

Invitată este şi fosta multiplă campioană naţională, fostă componentă a lotului olimpic al României, Mariana Apostu Mezei, însoţită de câteva dintre sportivele clubului UNEFS Bucureşti, campioane la gimnastică aerobică.

Chirurgul estetician George Ciolacoff comentează estetica peisajului monden din România şi le vorbeşte în special telespectatoarelor despre intervenţiile estetice.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei.

 

***

În fiecare duminică după-amiază, timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde glumesc, discută despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, fac planuri, se amuză, se joacă, ascultă muzică şi se relaxează alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

12:00 Teleshopping

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu Producător Emilia Rădină
 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Despre generozitatea care te obligă să dai mai departe din tot ceea ce cunoști! „Nocturne”, cu prof. dr. Ioana Grințescu – luni, la TVR 1

A construit, aparat cu aparat și om cu om, Secția ATI a Spitalului de Urgență București. Prof. dr. Ioana Grințescu este invitata Marinei ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

 

#tvr1