loader
Foto

Galerie foto

Andreea Marin, sărbătorită la „Prețuiește Viața”

Duminică 22 decembrie a fost ziua de naștere a Andreei Marin, iar dacă pe parcursul zilei a sărbătorit alături de familie și de cei apropiați, seara a prins-o împreună cu echipa și invitații săi, la emisiunea „Prețuiește Viața”.

 

Andreea Marin

Pentru o seară, rolurile s-au inversat, Andreea, cea care aduce bucurie în rândul invitaților săi, surprinzându-i cu vești minunate și de multe ori salvatoare, a fost de aceasta dată cea surprinsă, de prieteni și de propria sa echipa.

Echipa emisiunii a „complotat” și i-au pregătit câteva momente inedite, ceea ce nu  a fost deloc ușor, fiind binecunoscută atenția vedetei pentru detalii și seriozitatea cu care trece în revistă fiecare moment din desfășurătorul emisiunii.

Prima surpriză a fost făcută cu complicitatea lui Sorin Duţoiu, care și-a terminat  corespondența telefonică din Italia, unde se afla pentru a realiza un interviu cu actrița Alexandra Dinu, cu invitația către Andreea de a-și îndrepta privirea spre poarta pe care au intrat prietenii săi, Simona Pătruleasa, Roxana Iliescu, Ruxandra Dragomir și Cove.

Au urmat îmbrățisări, i-au cântat „Mulți ani trăiască” , i-au adus în dar tortul ei preferat, flori și un DVD cu momente din cariera sa, iar câteva dintre imagini au rulat și pe ecranele din platoul emisiunii, provocându-i Andreei o explozie de emoție și bucurie.  La îndemnul prietenilor săi de a-și pune o dorință, a spus „vreau să trăiesc sănătoasă și să-mi văd fata mireasă, atât!”

A venit mai apoi rândul lui Călin Vrabie, omul cu care Andreea, după cum singură a declarat, a făcut înconjorul lumii și care acum este stabilit în Austria, a trimis un filmuleț cu imagini din periplurile lor prin lume, a povestit câteva întâmplări trăite împreună și i-a urat vedetei „La mulți ani!”.

Iar surprizele nu s-au încheiat aici. La finalul emisiunii, din tavanul platoului „Prețuiește Viața” a fost coborât un banner enorm pe care scria „La mulți ani, Andreea! Te iubim!” semnat, Echipa Prețuiește Viața. Sub ploaia de confetti, Andreea le-a mulțumit cu căldură tuturor, s-a îmbrățișat cu experții și cu asistenții săi, Camelia și Omar, iar la final a dansat pe melodia emisiunii alături de Bursucu' și colegii săi din trupa de balet.

Urmăriți aici surprizele pregătite pentru ziua Andreei.


10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1