loader
Foto

Angela Buciu şi Gheorghe Roşoga se întrec la O dată-n viaţă

Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 15 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+: prima parte și partea a doua.

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 15 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Şi în această ediţie, doi artişti apreciaţi vor încerca să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă în această săptămână: Angela Buciu, una dintre doamnele muzicii populare româneşti, şi Gheorghe Roşoga, unul dintre cei mai iubiţi olteni. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Transilvania şi Orchestra Ansamblului Transilvania din Maramureş întăresc echipa Angelei Buciu, iar lui Gheorghe Roşoga i se alătură Ansamblul Doina Gorjului şi Orchestra Ansamblului Doina Gorjului. Invitata specială a serii este nimeni alta decât Corina Chiriac, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Într-o ediţie anterioară a emisiunii, Angela Buciu s-a aflat în ipostaza de susţinătoare a unuia dintre... preşedinţii României.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

16:00 Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Prima emisiune concurs dedicată exclusiv limbii române, după un format tv 100% românesc, CARE PE CARE este prezentată de Ruxandra Gheorghe Negrea al cărei nume este legat de emisiunile despre cum vorbim și scriem corect.

Titlul emisiunii face trimitere la una dintre cele mai întâlnite greșeli în vorbirea curentă, dar în același timp este un indicator către competiția de limba și literatura română care va avea loc în platoul de televiziune CARE PE CARE.

În fiecare ediție a concursului, patru concurenți se întrec în cinci runde spectaculoase, care nu sunt formate numai din întrebări și răspunsuri, ci și din probe incitante, clipuri video cu greșeli gramaticale culese din presă și de pe internet. Emisiunea aduce în atenţia concurenților și telespectatorilor cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, politicienii, influencerii, expresiile străzii și englezismele.

"Limba noastră-i o comoară" reală, concurenții având şansa să plece acasă cu premii substanţiale. Învingătorul își va dubla câștigurile.

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

16:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1