loader
Foto

Autonomia Ţinutului Secuiesc, Între bine şi rău

Liviu Mihaiu şi invitaţii săi au dezbătut acest subiect luni, 7 aprilie, ora 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+

 

Liviu Mihaiu
Între bine şi rău

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Din 7 aprilie, prietenii emisiunii Între bine şi rău încep săptămâna alături de Liviu Mihaiu, Timea Bereczki şi invitaţii lor. Emisiunea pe care cei doi o găzduiesc la TVR 1 şi online, pe TVR+, poate fi urmărită, de acum, în fiecare luni seară, de la 21.10. Cea de-a doua ediţie Între bine şi rău din acest sezon vine cu o temă care a stârnit, de-a lungul vremii, nenumărate polemici şi controverse: Ţinutul Secuiesc.

Cine sunt secuii şi ce tip de autonomie îşi doresc? Să fie vorba de autonomie locală, regională, culturală sau… personală? Acestea sunt intrebările pe care Liviu Mihaiu le va adresa invitaţilor săi în ediţia din 7 aprilie a emisiunii Între bine şi rău. Programul este difuzat luni, la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Despre Ţinutul Secuiesc şi cea mai bună formă de administrare a acestuia vin să discute cu Liviu Mihaiu şi Timea Bereczki români, unguri şi secui, convinşi cu toţii că nu există problemă care să nu-şi poată găsi rezolvarea. Singura condiţie pentru ca acest lucru să se întâmple este ca toţi să colaboreze la soluţionarea problemei.

Liviu Dragnea - viceprim-ministru, Izsak Balazs- preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Vasile Blaga - preşedinte PDL, Gyorgy Frunda - consilier onorific al primului ministru, Marius Obreja - senator PNL Covasna ajung luni seara la Între bine şi rău.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie. Printre subiectele dezbătute de atunci la Între bine şi rău s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism sau rolul mass-media în societate.

În fiecare luni seară, de la 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+, două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice de actualitate, privite între bine şi rău. Invitaţi sunt reprezentanţi ai oficialităţilor, jurnalişti şi psihologi, care vin cu argumente pertinente, iar concluziile le trag publicul şi telespectatorii.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

4:10 Oamenii şi legea (R)

*Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1