loader
Foto

Bogdan Olteanu, invitat la Vorbeşte liber!

Viceguvernatorul BNR şi deputatul Ana Birchall au discutat cu moderatorul Sorin Avram despre situaţia românilor cu împrumuturi în franci elveţieni, în talk-show-ul de luni, 26 ianuarie,  la TVR 1 şi pe TVR+.

 

Sorin Avram

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Criza francului elveţian pare încă departe de a se rezolva, iar situaţia financiară a numeroşi români cu credite în moneda elveţiană este grav ameninţată. Luni seară, jurnalistul Sorin Avram dezbate acest subiect alături de Ana Birchall - membru in Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi de viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Care va fi politica monetară a României şi care este poziţia BNR vizavi de situaţia dramatică a celor care au contractat astfel de împrumuturi aflăm în ediţia din 26 ianuarie a emisiunii, ce poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1