loader
Foto

Galerie foto

Ce surprize îi aşteaptă pe clienţii Porsche, aflaţi de la Giurgea şi Bratu

Emisiunea „Maşini, teste şi verdicte” a venit în 10 aprilie, de la ora 17:00, cu materiale exclusiviste din Turcia, dar şi cu primul test Skoda Fabia.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Giurgea şi Bratu
au călătorit în Turcia, la Istanbul, unde la invitaţia Porsche, au luat parte la un eveniment exclusivist destinat clienţilor Porsche: Driving Academy.

"Practic am văzut prin ce vor trece clienții care doresc o experiență deosebită la volanul tuturor modelelor actuale Porsche, pe circuit." (Giurgea şi Bratu).

Evenimentul a fost găzduit de celebrul circuit al turcilor, unul dintre cele mai spectaculoase locuri pe unde au alergat maşinile de Formula 1 - Istanbul Park.

Desigur, băieţii au profitat de ocazie şi au realizat două teste cu cele mai rapide maşini disponibile acolo: 911 Turbo S de 560 CP şi 911 GT3 de 475 CP.

***
Al doilea material al emisiunii, realizat în ţară, aduce în prim-plan primul test cu cea mai nouă maşină accesibilă de la Skoda - noua Fabia - echipată cu motorul pe benzină de 1.2 litri și 90 CP.

(w882) masini, te

În ediţia din această săptămână, venim şi cu ştiri despre lansarea accesoriilor colecţie 2015 M Performance pentru modelele BMW şi cu informaţii despre caracteristicile celui mai accesibil model 4x4 de la Mazda - noul CX-3, prezentat în această primăvară în versiunea care va ajunge şi pe piaţa noastră în curând.

(w882) masini, te

Fiţi la curent cu ultimele ştiri din lumea auto, dar şi cu cele mai recente teste pe site-ul masinicugiurgeasibratu.ro şi pe pagina lor de Facebook.

***

Emisiunea Maşini, teste şi verdicte” poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

 

#tvr1