loader
Foto

Galerie foto

Cel mai rapid Audi vine la „Mașini, teste și verdicte”

Aventurile lui Giurgea și Bratu în Dubai continuă la TVR 1, iar vineri aţi putut urmări un test drive cu cea mai rapidă mașină produsă de Audi.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Pentru episodul de săptămâna aceasta Costin Giurgea și Tudor Bratu au pregătit un test cu Audi RS7 facelift din Dubai. RS7 este una dintre cele mai rapide maşini vândute acum de Audi, are 560 CP și face 0-100 km/h în doar 3.9 secunde. Viteza maximă poate fi de 305 km/h dacă se achiziţionează un pachet special de dotări dar ai nevoie să locuiești în Germania lângă Autobahn pentru a te bucura de așa ceva: în Dubai, limitele de viteză sunt foartre stricte - 120 km/h maxim… „Și totuși, ne-am distrat ceva cu super coupe-ul cu patru uși al lui Audi”, povestește Tudor.

Mai departe, pentru episodul de săptămâna aceasta, au condus noul SUV compact de la Land Rover, urmașul lui Freelander, noul Discovery Sport, prin drumurile perfect asfaltate din munții României dar și prin puțin off-road.

„Înainte de știrile acestui episod încheiem cu un test dinamic, pe circuitul Amckart cu mașinile noastre de anduranță: smarturile fortwo și forfour dar și nou-sositul Opel Adam de 1.4 litri și 100 CP. E o trecere cam bruscă de la supercarurile din Dubai cu peste 500 sau 600 CP la smarturile de 71 CP sau Adamul de 100 CP dar trebuia să revenim și noi cu picioarele pe pământ…”, spune Tudor.

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1