loader
Foto

Cele mai importante intervenţii din emisiunea Interes general de marţi, 29 octombrie

Patru invitaţi de marcă de la Interes general au vorbit despre insolvenţă şi despre produsele de calitate îndoielnică de pe piaţa românească.

 

Sorin Burtea
Interes general

Iulian Iancu, preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, a vorbit despre neconstituţionalitatea Codului Insolvenţei şi cele mai grave greşeli din economie, care afecteză în primul rând producătorii din zona industrială.

Constantin Toma, preşedintele Grupului Romet din Buzău a susţinut că: “Nu va creşte gradul de colectare a taxelor şi impozitelor la bugetul statului din cauza modului de concepere a caietelor de sarcini la licitaţii, care avantajează achiziţia de produse din import şi din cauza articolelor contrafăcute, care au invadat piaţa românească”.

În aceeaşi ediţie, Bibiana Dolores Stanciulov, acţionar unic Sonimpex Topoloveni, a spus: “creşterea gradului de educaţie în rândul consumatorilor şi un control mult mai strict din partea autorităţilor statului ar diminua cantitatea de produse contrafăcute din industria alimentară şi numărul persoanelor care se îmbolnăvesc”.

Echipa de la Topoloveni invită oamenii de afaceri să investească, astfel încât şi alte produse tradiţionale, pe lângă magiunul de prune, să obţină certificarea „Indicaţie Geografică Protejată” şi în cele din urmă, să se formeze un grup de producători care să acceseze fondurile europene din domeniu.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1