loader
Foto

CM FIFA Brazilia 2014 în direct la TVR - programul transmisiunilor din 5 iulie

Spectacolul fotbalistic continuă la CM din Brazilia, în direct şi în exclusivitate la TVR

 

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 continuă sâmbătă, 5 iulie, partidele fiind transmise, de asemenea, în direct şi în exclusivitate pentru România de TVR 1TVR HD şi TVR+. Pe Ştirile TVR vă ţinem la curent, în format LIVE TEXT, cu desfăşurarea meciurilor, iar ulterior sunteţi invitaţi să revedeţi cele mai spectaculoase faze. Iată programul transmisiunilor de sâmbătă:

De la ora 19.00, Bogdan Tomulică şi Florin Mihoc comentează la TVR 1 şi TVR HD cel de-al treilea meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014. Întâlnirea dintre Argentina şi Belgia are loc pe Estadio Nacional din Brasilia. Argentina a acces pentru a treia oară la rând în sferturile CM, după un meci spectaculos, pe care l-au dominat autoritar, contra Elveţiei. Partida s-a încheiat după prelungiri, cu scorul de 1:0, decis de reuşita lui Angel di Maria, în minutul 118. La rândul lor, belgienii, aflaţi pentru a doua oară în istorie în sferturile Cupei Mondiale, s-au impus în faţa reprezentativei Statelor Unite, graţie golurilor marcate de Kevin de Bruyne (’93) şi Romelo Lukaku (’105), respectiv Julian Green (’107). Meciul a fost unul dintre cele mai frumoase de la acest Mondial, belgienii având nu mai puţin de 27 de şuturi pe poartă şi 19 cornere, iar portarul american Tim Howard fiind catalogat drept erou naţional.

(w882)

În ultima partidă din sferturile de finală se întâlnesc reprezentativele Olandei şi Costa Ricăi. Disputat sâmbătă, 5 iulie, de la ora 23.00 pe Arena Fonte Nova din Salvador, meciul va fi comentat pentru români de Emil Hossu-Longin. „Portocala mecanică” s-a calificat şi ea cu emoţii, după o victorie dramatică în faţa Mexicului, scor 2:1, la Fortaleza, obţinută în prelungiri, prin golurile lui Wesley Sneijder ('88) şi Klaas-Jan Huntelaar ('90+4-penalty), respectiv Giovani dos Santos ('48). Surpriza cea mai plăcută de la CM 2014, naţionala statului Costa Rica a acces în premieră în sferturile de finală ale unei Cupe Mondiale, după ce a eliminat Grecia, la penalty-uri, scor 5:3, la Recife.

(w882)

Toate meciurile de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 pot fi urmărite şi online, exclusiv pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Urmăreşte Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD! Intră pe pagina de Facebook TVR1 şi susţine-ţi favoriţii!

0:00 Omul anului (R)

Moderatori: Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

(Reluare)

1:00 Istorii ascunse (R)

Realizator Cristina Băican

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1