loader
Foto

CM FIFA Brazilia 2014 în direct la TVR – Semifinala I, 8 iulie

Spectacolul fotbalistic continuă la CM din Brazilia, în direct şi în exclusivitate la TVR

 

A trecut aproape o lună de la fluierul de debut al primului meci de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 şi iată-ne marţi, 8 iulie, în faţa primei semifinale. Toate partidele sunt transmise, ca şi până acum, în direct şi în exclusivitate pentru România de TVR 1TVR HD şi TVR+. Pe Ştirile TVR vă ţinem la curent, în format LIVE TEXT, cu desfăşurarea meciurilor, iar ulterior sunteţi invitaţi să revedeţi cele mai spectaculoase faze.

Brazilia a întâlnit Germania, pe 8 iulie, de la ora 23.00, pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte, într-o partidă comentată pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos. Brazilia s-a calificat în semifinalele CM 2014, după ce a trecut fără emoţii de Columbia, scor 2:1, la Fortaleza, graţie golurilor reuşite de doi fundaşi centrali - Thiago Silva ('7) şi David Luiz ('69). Meciul încheiat trist pentru vedeta braziliană Neymar, care a suferit o fractură vertebrală, a adus Selecao pentru a 11-a oară în semifinalele Cupei Mondiale, după o pauză de 12 ani. La rândul său, Germania a acces în a 13-a semifinală a Cupei Mondiale, şi a patra succesivă, după succesul contra Franţei, scor 1:0, de pe Maracana, după un gol izbutit de fundaşul Mats Hummels ('13). Nicio altă echipă nu are în palmares atât de multe prezenţe în semifinalele Cupei Mondiale.

Toate meciurile de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 pot fi urmărite şi online, exclusiv pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Urmăreşte Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD! Intră pe pagina de Facebook TVR1 şi susţine-ţi favoriţii!

9:45 Teleshopping

10:00 Agrostrategia

* Invitat Octavian Petrescu-Director Executiv Companie de agribusiness

Rubrica Fermierii României

Mașina românească de recoltat lavandă

Cel mai puternic utilaj din lume, la o fermă din România

Producator Vlad Macovei

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1