loader
Foto

Comisarul European pentru Politică Regională, la Beneficiar România

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, și comisarul european pentru Politică Regională, Johannes Hahn, au deschis sâmbătă o nouă ediție a emisiunii "Beneficiar România"

 

Beneficiar România

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Principalul subiect al ediției de sâmbătă, difuzat la ora 10:00 pe TVR 1, este Acordul de Parteneriat 2014 – 2020. Mai exact, când se va da drumul la viitoarele finanțări.

Tot sâmbătă, vorbim despre fondurile Spațiului Economic European (SEE) și norvegiene. Cum, de unde și cine le poate accesa.

De la Cluj, fostul-negociator șef al României cu Comisia Europeană, Vasile Pușcaș, ne dezvăluie, din experiența domniei sale, ce ar trebui făcut. Ediția se încheie cu un proiect Regio, un exemplu de bune practici în folosirea finanțărilor europene.

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1