loader
Foto

Galerie foto

Concursul hipic internaţional Transylvania Horse Show - în direct la TVR 1 şi TVR HD

În premieră şi exclusivitate  - în 3 şi 4 mai, de la ora 15.30, TVR 1 a pus telespectatorii în legătură directă cu cel mai cunoscut concurs hipic internaţional din România.

 

În perioada 2-4 mai, concurenţi şi suporteri din 19 ţări au participat la cea de-a IV-a ediţie a competiţiei Transylvania Horse Show, organizată în satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighişoara), într-un peisaj de vis, recomandat de ghidul "Lonely Planet" ca fiind printre cele mai frumoase locuri din lume unde să călăreşti ca turist.

În premieră pentru competiţie, ediţia din acest an oferă posibilitatea iubitorilor de cai şi a sporturilor ecvestre să urmărească la TVR 1, în direct, unele dintre cele mai spectaculoase probe. TVR va avea organizat un studio la faţa locului, de unde vor fi transmise, pe lângă probe, interviuri cu organizatori şi participanţi. Retrospective ale evenimentului vor putea fi urmărite după Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, la Jurnalul de Sport, începând din 2 mai.

Sâmbătă, telespectatorii TVR HD vor putea urmări competiţiile de la ora 16.30 (cu înregistrarea transmisiunii de la TVR 1), iar duminică, 4 mai, în simulcast cu TVR 1, de la ora 15.30.

O altă premieră pentru România este transmiterea televizată a probei de cross – country, telespectatorii români având până acum posibilitatea de a urmări de la competiţiile ecvestre doar probele de obstacole şi dresaj.

Ca o noutate, spectacolul ecvestru din acest an va fi condimentat cu demonstraţii spectaculoase de atelaje cu 2 cai susţinute de sportivi profesionişti, atelaje cu ponei, precum şi alte momente inedite pregătite de organizatori.

Comentariul probelor va fi asigurat de Monica Bucur şi invitaţii săi

TVR 1 este de co-producător al Transylvania Horse Show, evenimentului fiind organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi al Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

 

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1