loader
Foto

Cristina Spătar, Cristina Rus şi Silviu Biriş s-au întâlnit la O dată-n viaţă

Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 16 mai, de la ora 21.00

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Emisiunea O dată-n viaţă este disponibilă online pe TVR+

Pentru ediţia din 16 mai a emisiunii O dată-n viaţă, echipa Iulianei Tudor a pregătit o nouă întâlnire cu artişti apreciaţi de telespectatori. O dată-n viaţă se difuzează în direct în fiecare vineri seară, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.

Vin alături de gazda show-ului: Cristina Spătar şi Constantin Enceanu (reprezentând Oltenia), Cristina Rus şi Daniela Condurache (luptând pentru Moldova), respectiv Silviu Biriş şi Florica Zaha (Bihor), susţinătoarea şi totodată îndrumătoarea sa într-ale folclorului. Ansamblul Artistic Ciocârlia al MAI va fi, în această săptămână, responsabil cu dansurile pline de ritm cu care telespectatorii s-au obişnuit deja.

Cel mai recent sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

În ediţia anterioară a emisiunii, cunoscuta realizatoare TVR Irina Păcurariu a reuşit un duet foarte aplaudat cu îndrăgita Laura Lavric. Să-l revedem:

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1