loader
Foto

Galerie foto

Culisele concertelor din România, deschise la Garantat 100%

Duminică, de la ora 23.40, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu poate cei mai cunoscuţi organizatori de concerte şi festivaluri de la noi - Laura Coroianu şi Guido Janssens  

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Laura Coroianu (CEO Emagic), unul dintre cei mai cunoscuţi organizatori de festivaluri şi concerte din România vine la Garantat 100% de la TVR 1 şi TVR HD. Laura va fi însoţită de soţul ei, Guido Janssens, la discuţia cu Cătălin Ştefănescu de duminică, 6 aprilie, de la ora 23.40. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, de curând disponibil pe mobil şi tabletă.

Despre felul în care merg românii la concerte, despre cultura de a merge la un act cultural plătit, despre ravagiile pe care le-au făcut zilele oraşelor şi festivalurile berii care aduc artiştii gratuit în concerte, aflaţi de la Laura Coroianu şi Guido Janssens. Dacă mai au oamenii instinctul de a merge la concerte şi festivaluri, despre culisele venirii în România ale trupei Depeche Mode, a Madonnei, a lui Roger Waters ori a mult aşteptatului concert al lui Peter Gabriel din luna mai va găsi răspunsuri Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%.

Cum este să organizezi evenimente la care participă 50.000 de oameni, cum este să avem România în circuitul de concerte al artiştilor străini, dacă artiştii cântă pentru bani sau pentru propria lor plăcere sunt alte lucruri despre care veţi afla urmărind emisiunea lui Cătălin Ştefănescu.

Maestru în arta conversaţiei, Cătălin Ştefănescu promite un nou dialog cel puţin interesant duminică seară, de la ora 23.40, la TVR 1, într-o altă ediţie spectaculoasă Garantat 100%. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

Despre Garantat 100%

Anul acesta, emisiunea Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, intră în cel de-al 16-lea an de când este difuzată de TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

De ce trebuie sa mergem la vot?

Co-moderator Ionuţ Gheorghe

Invitaţi: Prof. Andrei Ţăranu, politolog, istoric, Prof. Bogan Bucur, sociolog, skype Mihai Melinescu, jurnalist TVR,

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1