loader
Foto

Cum e Duminica în familia lui Petre Roman?

Politicianul, „bebeluşa” Oana şi Adrian Ştefanși-au adus familiile la întâlnirea cu Ramona Bădescu de duminică, 27 octombrie.

 

Ramona Bădescu
Duminica în familie

UPDATE: Ediția emisiunii din 27 octombrie este disponibilă pe TVR+
Partea I
Partea a II-a
Partea a III-a

Cele trei familii care vin în această săptămână la întâlnirea duminicală cu Ramona Bădescu şi telespectatorii TVR 1 sunt cele ale Oanei Ioniţă, „bebeluşa-balerină”(alături de soţul ei, tenorul Florin Budnaru şi fetiţa lor Isabel), familia lui Petre Roman (Silvia Chifiriuc şi Petrus Roman), respectiv familia coregrafului Adrian Ştefan, al cărui fiu, Alex, îi calcă pe urme. Duminică, de la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la cea de-a treia ediţie a Duminicii în familie de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+.

Pianistul Bogdan Ota este unul dintre românii care s-au remarcat peste hotare şi care se alătură „familiei” de la TVR 1 în această duminică. După ce a cunoscut succesul în Norvegia, pianistul s-a întors să îşi lanseze albumul „Day of Wrath” în România.

Cunoscutul matematician şi jurnalist de ştiinţă Alexandru Mironov se numără şi el printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie din 27 octombrie. Discuţia se derulează în jurul unui subiect incitant şi foarte „la modă” în zilele noastre: viaţa pe Marte şi viitoarea călătorie a primilor pamânteni – printre care şi 16 români, înscrişi în proiectul „Mars One” – spre planeta roşie.

Trupa Direcţia 5 aduce la Duminica în familie un nou videoclip, cel al piesei „Hello”, primul extras de pe noul album – „Zâmbetul face minuni”. Iar băieţii de la Vunk îi asigură pe cei care ratează ediţia din 27 octombrie a emisiunii că va fi... „Pierderea lor”.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, între care „Muzicoteca sentimentală”, care aduce telespectatorilor TVR 1 un moment „Remember Dan Spătaru”, şi nici calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, motiv de a ne aminti de fascinantul recital al lui Tom Jones de la „Cerbul de aur”. Momentele de dans cu trupa The Sky, coordonată de Adrian Ştefan, alternează cu scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special, precum şi poşta redacţiei.

 

***

În fiecare duminică după-amiază, timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde glumesc, discută despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, fac planuri, se amuză, se joacă, ascultă muzică şi se relaxează alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România”

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: luni, 15 aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...

 

#tvr1