loader
Foto

Galerie foto

Cum îmbătrânim frumos – temă de discuţie la „Nadine”

Invitaţi unul şi unul la „Nadine” în săptămâna 11-16 noiembrie: Andreea Marin, Marian Râlea, Chris Simion şi Wilmark, printre ei. Nadine ne dă întâlnire luni, marţi, vineri, de la ora 18.35 și sâmbătă, de la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR 1 HD.

 

Nadine

Ce simţi când te gândeşti că vei îmbătrâni? Îngrijorare sau împăcare? Te vezi făcând excursiile pe care nu ai avut timp să le faci până atunci, crescându-ţi nepoţii sau numărând pastilele zilnice şi cabinetele medicale vizitate?

De ce unii oameni se simt bătrâni la o vârstă la care alţii consideră că viaţa este încă în floare? Există o reţetă pe care o putem urma pentru a ne asigura o bătrâneţe senină? „Cum îmbătrânim frumos” este şi tema pe care Nadine o propune săptămâna aceasta invitaţilor ei în emisiunea de la TVR 1, TVR 1 HD şi online pe TVR+ .

Dacă există o formulă magică pe care o putem aplica pentru a atinge tinereţea fără bătrâneţe vom afla cu siguranţă chiar de luni, 11 noiembrie, când nimeni altul decât Magicianul – zis şi Marian Râlea – vine la Nadine să ne dezvăluie propria metodă de a trece prin viaţă cu bucurie. La rândul său, Luana Ibaka pare a fi descoperit deja elixirul tinereţii; vedeta va fi, de asemenea, prezentă luni în platoul emisiunii transmise în direct la TVR 1.

(w500)

Viaţa trebuie trăită în paşi de dans, crede Wilmark Rizzo Hernandez, invitat la Nadine de marţi, 12 noiembrie. Alături de el, actriţa şi vedeta de televiziune Cristina Cioran pare să vie exemplul viu că joaca şi zâmbetul sunt soluţia pentru a îmbătrâni frumos.

Unul dintre regizorii avangardişti ai momentului, Chris Simion vine vineri, 15 noiembrie, de la ora 18.35, să răspundă temei pe care Nadine o pune săptămâna aceasta în discuţie. Ea va împărţi studioul TVR cu psihoterapeutul Eduard Puiu, de la care aflăm cum să găsim acea stare de bine pe care să ne construim viaţa.

(w500)

(w500)

Numele Andreei Marin se confundă deja cu pledoaria pentru frumos, pentru viaţa trăită cu asumare, cu bucuria de a dărui. Să fie acesta secretul tinereţii veşnice? Sâmbătă, de la ora 18:00, la Nadine, Andreea îşi aduce propriile argumente în discuţie. Iar actorul Denis Ştefan ne spune dacă rolurile din filme sau cele de soţ şi tătic sunt cele care îl menţin mai mult în formă.

(w500)

Echilibru, măsură, gândire pozitivă, stil de viaţă sănătos. Câţi dintre noi reuşim să aplicăm în viaţa de zi cu zi aceste noţiuni? Sunt ele hotărâtoare pentru a ne asigura o bătrâneţe liniştită? Idei despre „Cum îmbătrânim frumos” primim în săptămâna 11-16 noiembrie, la Nadine. Emisiunea se vede în direct la TVR 1, TVR 1 HD şi online pe TVR+.

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1