loader
Foto

Daniela Condurache şi Aurel Tămaş se întrec la O dată-n viaţă

Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 8 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediția este disponibilă online pe TVR+: partea I și partea a II-a.

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 8 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Şi în această ediţie, doi artişti apreciaţi vor încerca să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă în această săptămână: moldoveanca Daniela Condurache şi ardeleanul Aurel Tămaş. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra Rapsozii Botoşanilor şi Ansamblul Balada întăresc echipa Danielei Condurache, iar lui Aurel Tămaş i se alătură Orchestra şi Ansamblul Transilvania. Invitaţii speciali în „duelul” artistic al emisiunii sunt Andreea Banică, Ionuţ Galani, Stela Popescu, Andrei Duban şi Pact by Leo Iorga şi Adi Ordean, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

De la Frank Sinatra la Paul Anka, Elvis Presley, Julio Iglesias, până la Jon Bon Jovi sau Sex Pistols, celebra piesă „My Way” a încântat generaţii întregi cu acordurile sale. Lansată iniţial în limba franceză, de Claude Francois, cu titlul „Comme d’habitude”, piesa a sensibilizat şi publicul O dată-n viaţă în ediţia trecută a emisiunii, într-o interpretare sensibilă şi cu totul inedită, a lui Dinu Iancu Sălăjanu.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

10:00 Agrostrategia

* Invitat Sorin Moise-Secretar de stat in Ministerul Agriculturii

* Rubrica Fermierii României

Cultura de cartofi-mai este rentabilă?

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Doamna și Unicornul, sâmbătă la "Teleenciclopedia"

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Un tânăr a murit din cauza unui tratament administrat greșit! O mama însărcinată pierde copilul din cauza neglijenței cadrelor medicale! Unui ...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul şi viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”.  TVR va ...

 

#tvr1