loader
Foto

Galerie foto

Darius Olaru, CE U21: „Determinarea e principala noastră calitate!”

Jucătorul care a semnat cu FCSB şi care va juca în naţionala de tineret a României la Campionatul European de Fotbal a făcut vizita medicală înaintea plecării spre Italia şi San Marino.

 

„Determinarea e principala noastră calitate", spune Darius Olaru, unul dintre mijlocaşii cu apariţii constante în acest sezon. Jucătorul care a semnat cu FCSB nu e intimidat de numele adversarilor de la EURO 2019, chiar dacă ar fi vrut o grupă mai uşoară. Toate meciurile Campionatului European de Tineret U21 vor fi transmise, exclusiv de TVR, începând cu 16 iunie.

Darius Olaru a debutat cu gol la Naţionala de Tineret, în meciul cu Belgia, apoi a jucat şi în amicalele din acest an, cu Spania şi cu Danemarca. Mirel Rădoi l-a selecţionat în lotul pentru EURO mizând pe faptul că e un mijlocaş polivalent. Tânărul de 21 de ani, din Mediaş, ştie care e atuul lotului tricolor:

Darius a semnat cu FCSB şi va ramâne până la iarnă la Gaz Metan. A avut un sezon intern foarte bun: 33 de meciuri, 4 goluri şi 6 pase decisive.

Darius nu e e timorat de numele şi nici de cota adversarilor, fie că vorbim de croatul Nikola Vlasic, de la TSKA Moscova, cel care a marcat în poarta Realului în Champions League, de englezul James Maddison de la Leicester, cotat la 30 de milioane sau de Jeff Reine-Adelaide. Francezul de la Angers a bifat 35 de meciuri în acest sezon în Ligue 1 şi a marcat de două ori în poarta Belgiei, în amicalul din 3 iunie.

Olaru a făcut vizita medicală miercuri dimineaţa, alături de Andrei Ciobanu, Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu. Naţionala de tineret a României pleacă vineri în Italia.

(w882)

România revine la acest CE după 21 de ani. Competiţia, care se va vedea în exclusivitate la TVR, se joacă între 16 - 30 iunie 2019 în două ţări - Italia şi San Marino şi 6 localităţi: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia, Serravalle (San Marino).

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)

3:15 Sport (R)

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1