loader
Foto

De Black Friday, „O dată-n viaţă” nu face rabat... la distracţie

Andreea Voica şi Ionuţ Fulea, susţinuţi de trupa Voltaj şi Tavi Colen, s-au întrecut în ediţia din 20 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Toate edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+

Şi în această seară de vineri, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 20 noiembrie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În ediţia din această săptămână, telespectatorii TVR 1 vor vedea cum se descurcă în faţa provocărilor O dată-n viaţă alte două foarte apreciate voci ale muzicii populare româneşti: Andreea Voica şi Ionuţ Fulea. Cei doi artişti beneficiază şi în această ediţie de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Timişul face echipă cu Andreea Voica, iar lui Ionuţ Fulea i se alătură Orchestra Naţională Valahia, dirijor Marius Zorilă şi Ansamblul Doina Aiudului. Invitaţii speciali ai serii sunt trupa Voltaj şi Tavi Colen, în „duelul” artistic al emisiunii alăturându-se Baletul Iuno Dance, Claudiu Bleonţ şi Corina Dănilă, asigurându-ne astfel că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

În noul sezon, show-ul O dată-n viaţă este construit în jurul a două vedete din folclorul românesc. Cei doi concurenţi se lansează într-o competiţie artistică, trăind, poate o dată-n viaţă, experienţe inedite: cântă alte genuri muzicale, din repertoriul românesc sau internaţional, dansează vals, tango sau rock‘n roll, susţin duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, joacă scenete, gătesc reţete tradiţionale din zona natală, prezintă texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice etc. Fiecare vedetă vine în emisiune alături de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestra acestuia. Componenta socială se păstrează şi în acest sezon, astfel că cei doi invitaţi pledează pentru un caz social propus de ei sau de echipa O dată-n viaţă. Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

18:00 Punctul critic (R)

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producator Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

(Reluare)

19:45 Sport (R)

Transmisiune directă

(Reluare)
 
Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

 

#tvr1