loader
Foto

Galerie foto

De la A la infinit cu pregătiri de sărbătoare şi urări pentru Noul An

Sâmbătă, 28 decembrie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ , gânduri la final de an în ultima ediţie De la A la infinit d in 2013

 

Smaranda Vornicu-Shalit
De la A la... infinit

UPDATE: Ediția de sâmbătă, 28 decembrie, este disponibilă online pe TVR+

Pe 28 decembrie, de la ora 16.00, Smaranda Vornicu şi echipa emisiunii De la A la infinit continuă incursiunea în atmosfera specifică sărbatorilor de iarnă, aşa cum a fost surprinsă la Braşov, la Târgul Tradiţional din Piaţa Sfatului. Cum este Braşovul în timpul sărbătorilor de iarnă, ce pregatiri s-au făcut pentru sezonul turistic, ce sporturi de iarnă puteţi practica la Braşov, Piaţa Tradiţională de Sărbători din acelaşi oraş, amintiri de la Cerbul de Aur dar şi cum a fost FOTE* 2013 aflaţi în ultima ediţie De la A la infinit din 2013.

Sâmbătă la TVR 1, TVR HD şi TVR+ invitaţii Smarandei Vornicu la cea de-a unsprezecea ediţie De la A la infinit sunt George Scripcaru, primarul Braşovului, părintele Vasile Oltean de la Biserica Sf. Nicolae din Scheii Braşovului, dar şi trupa Proconsul.

Pentru familia Diaconu din Codlea, apropierea sărbătorilor de iarnă înseamnă transformarea bucătăriei  într-o  adevărată fabrică de turtă dulce. De aici ies personaje de poveste, care umplu lumea copilăriei: Moşi Crăciuni, reni, oameni de zăpadă. Toate cu miros de scorţişoară. Povestea personajelor din turtă dulce, la eltima ediţie De la A la infinit din 2013. Şi tot din Braşov este şi  Steffen Schlandt, unul dintre cei doi organişti principali de la Biserica Neagră din Braşov. Alături de tatăl său, organist de asemenea, Steffen vorbeşte despre valoarea acestui patrimoniu sâmbătă la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

La rubrica Istorii contemporane, Irina Luca ne face cunoştinţă cu câteva personalităţi reunite sub auspiciile unei acţiuni de sprijinire a copiilor supradotaţi. Un reportaj la Prima Şcoală Românească din Scheii Braşovului despre valorile existente în acest muzeu, despre marile nume de care este legată istoria sa; o reţetă surpriză pentru Anul Nou realizată de Daniel Pitei împreună cu bucătarul Titi Comănescu la rubrica Sarea’n cuvinte sunt alte subiecte în ediţia din 28 decembrie a emisiunii De la A la infinit.

Din 12 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune al TVR readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

 

*Festivalul Olimpic al Tineretului European

16:45 Floarea nopţii

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1