loader
Foto

Galerie foto

De la Fiat la Jeep, cu trecere prin Ciolpani

Miercuri, 24 februarie, Costin Giurgea şi Tudor Bratu au testat versiunile diesel de top ale SUV-urilor Fiat şi Jeep pe circuitul de motocross de la Ciolpani. Cât de manevrabile sunt pe un teren accidentat? De la 23:25, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 89 am pregătit două materiale de test cu câte două mașini. Nu sunt comparative, testele comparative urmează și ele în emisiunea noastră dar nu chiar acum… Primul test al serii ne aduce în versiunile diesel de top ale SUV-urilor Fiat și Jeep. Le-am dus pe circuitul de motocross de la Ciolpani, lângă București pentru a vă spune cum se descurcă ele în teren accidentat…

Al doilea material ne-a adus în două Clio. Giurgea a luat un Clio RS EDC, modelul standard al celei mai mici mașini disponibile la RenaultSport și versiunea sa îmbunătățită, Trophy. El vă explică ce are diferit aceasta, vă spune cum se conduce și la final… dacă merită să cheltuiești mai mulți bani pe ea decât pe modelul standard Clio RS.

Încheiem episodul cu știri proaspete despre mașini ce urmează a fi lansate la Salonul Auto de la Geneva, în premieră mondială începând din 1 martie: am fost la Barcelona să vedem în premieră absolută primul SUV SEAT din istorie și apoi încheiem cu prezentări pentru Mazda RX Vision, BMW M760Li, Mercedes-Benz SLC și SL facelift și Volvo S90 și V90.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.25 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:25, şi duminică, la ora 14:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România”

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: luni, 15 aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...

 

#tvr1