loader
Foto

Galerie foto

De vineri, „Mașini, Teste și Verdicte” revine cu episoade noi

În ediția din 13 martie, Giurgea şi Bratu ne-au arătat noutăţile maşinii BMW Seria 1 facelift, primele imagini cu cel mai rapid Ford din istorie și ne-au povestit cum a reușit MINI să câștige la Dakar 2015.

 

Maşini, teste şi verdicte

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

„Maşini, Teste şi Verdicte” vine, din această vineri, cu noi episoade, iar pe 13 martie cele două gazde ale emisiunii ne aduc ultimele noutăţi din piaţa auto. Începem cu schimbările de la BMW Seria 1 facelift, vedem cum arată cel mai rapid Ford din istorie şi aflăm secretul din spatele succesului MINI de la Cupa Dakar 2015, pentru că acesta a fost al patrulea an consecutiv când MINI a câştigat la cel mai dificil raliu din lume.

Emisiunea continuă cu două teste. Primul este un război între benzină și diesel, între două Skoda Octavia RS ce parcă au fost construite fiecare pentru Giurgea și Bratu. Versiunea limuzină, pe benzină și cu o cutie manuală este apărată în duel de Giurgea, iar breakul uriaș, diesel cu transmisie automată este ridicat în slăvi de Bratu. „Evident, orgolii vor fi rănite și cuvinte grele vor fi aruncate fără milă…”, spune Tudor Bratu.

La finalul ediţiei cu numărul 62, avem un test în România cu un Mercedes-Benz Clasa C echipat cu un motor diesel de 170 CP, dar care – cum spune Bratu - nu prea îl mulțumește pe Giurgea.

Fiţi la curent cu ultimele ştiri din lumea auto, dar şi cu cele mai recente teste pe site-ul masinicugiurgeasibratu.ro şi pe pagina lor de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1