Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: Deliciile Mării Negre
Duminică, 03 Aprilie 2016
„Deliciile” pregătite de Mircea Dinescu nu sunt o metaforă gastronomică, ci o rețetă delicioasă din trei pești cegă și alte ingrediente delicioase. Rețeta completă o găsiți în rândurile de mai jos.
Politica si delicateturi
politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
politica si delicateturi
Politica si delicateturi

Pentru că invitatul său, născut în Rusia, a copilărit pe malul mării, Mircea Dinescu a decis să prepare, în prima ediţie Politică şi delicateţuri a lunii aprilie, un fel de mâncare inedit, botezat pe loc „deliciile Mării Negre”.

  • 3 cegi
  • 1 kg scoici de Marea Neagră
  • 300 g ciuperci
  • ulei, vin
  • 3 cepe
  • roșii cherry
  • făină
  • 2 ardei grași
  • ciuperci
  • usturoi
  • capere
  • 4 ardei copți
  • piper roșu și verde
  • coriandru
  • zeamă de potocală