loader
Foto

Despre facerea de bine, duminică, la „Ochiul magic”

O situaţie incredibilă, în care se dovedeşte că nicio faptă bună nu rămâne... nepedepsită, la „Ochiul magic” din 20 noiembrie. Tot atunci, „Metoda Accidentul” este ilustrată cu un nou caz. Două noi reportaje-anchetă, duminică, la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ochiul magic

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un bătrân din Moreni a fost păcălit căǎ băiatul lui, aflat la muncă  în Anglia, a accidentat grav un copil. Bărbatul a dat toţi banii pe care îi avea în casă să-l ajute, dar infractorii nu au fost mulţumiţi. Astfel că l-au trimis să mai împrumute 1000 de lei de la vecini. Despre „Metoda Accidentul” am aflat în ediţia anterioară a emisiunii, când am cunoscut şi alţi români păcăliţi să-şi dea agoniseala pe mâinile unor infractori. Pe 20 noiembrie, Dana Ştefănescu ne propune un alt reportaj pe acest subiect. Ochiul magic se difuzează la TVR 1, de la ora 19.00.

(w882) metoda acc

Viorel Paşca din satul Dumbrava, judeţul Bihor, a luat în grija sa aproape 200 de oameni ai străzii. El este ajutat de către voluntari, iar banii îi obţine în cea mai mare parte din donaţii. Autorităţile judeţului l-au amendat însă pe bărbat, pentru că nu îndeplineşte toate condiţiile legale ca să desfăşoare o asemenea activitate. Asta în condiţiile în care chiar şi spitalele din zonă trimit bolnavii care nu mai pot sta internaţi la adăpostul deschis de către Viorel Paşca! Detalii despre această situaţie incredibilă aflăm tot duminică, de la 19.00, în reportajul semnat de Daniel Georgescu, „În grija Domnului”, difuzat la Ochiul magic de la TVR 1 şi TVR+.

(w882) In numele

***

Ochiul magic ne prezintă realitatea filtrată prin obiectivul camerei de luat vederi. În fiecare duminică, situaţii dramatice sau inedite, personaje interesante ne sunt auduse pe micul ecran la Ochiul magic. Emisiunea investighează cazuri sau fenomene sociale care prezintă un deosebit interes pentru public.

În fiecare ediţie Ochiul magic, telespectatorii pot urmări două reportaje–anchetă, realizate într-un stil dinamic, atât ca montaj cât şi ca mod de redactare. Subiectele emisiunii sunt din actualitate. Pentru a ilustra cât mai bine teme care nu sunt atât de ofertante din punctul de vedere al imaginii, realizatorii Dana şi Tiberiu Ştefănescu apelează la reconstituiri ale evenimentelor. Investigaţiile au ca scop informarea telespectatorilor asupra modului în care poate fi prevenită comiterea anumitor infracţiuni. Colaboratorul permanent al programului este col (r) Dan Antonescu. Investigaţiile sale au ca scop informarea telespectatorilor asupra modului în care poate fi prevenită comiterea anumitor infracţiuni.

 

O emisiune de Dana şi Tiberiu Ştefănescu

Jurnalişti: Tiberiu Ştefănescu, Denisa Anghel, Cătălin Apostol, Ileana Gaiţă, Daniel Georgescu

Producător:  Dana Ştefănescu

15:00 Akzente

(I) Premieră la TGST: Slugă la doi stăpâni. Sesiunea internaţională a germaniştilor la Braşov. Sărbătoarea Primăverii, la Braşov.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Portret Daniel Spătar

Transmisiune directă +înregistrare

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Mircea Tudor – inventatorul care a cucerit lumea, un nou erou la „Români universali”

Pe 22 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu singurul om din lume premiat de două ori la prestigiosul Salon de Inventică de la Geneva. Un ...

Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

 

#tvr1