loader
Foto

Galerie foto

Despre inspirație, inițiativă și omenie, la „Ora Regelui”

Sâmbătă, 10 octombrie, la „Ora Regelui” a fost invitat Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii ”Garantat 100%”. Ediția a fost difuzată pe TVR 1 și online pe TVR+, de la ora 14:30.

 

Ora Regelui

Majestatea Sa Margareta trimitea românilor, în luna martie, primul său vlog, împărtășindu-le propriile temeri și mulțumind acelora care reușesc să vină în sprijin semenilor, în perioada de debusolare de la debutul pandemiei Covid-19:

”Traim cu toții în această perioadă momente de singurătate și de nedumerire. Este ca și cum viața noastră s-a schimbat și merge anapoda. Nu avem certitudini pentru viitorul apropiat. Avem mai degrabă îngrijorare decît frică. (...) Ca și voi, găsesc dificil să fiu izolată și să nu pot să văd oameni în jurul meu, oamenii dragi. (...) Viitorul nostru stă numai și numai în mîna noastră, în voința noastră. M-am simțit inspirată și am fost impresionată de ceea ce fac oamenii pentru a fi alături și pentru a-i ajuta pe cei de aproape”.

Au trecut șase luni. Fiecare națiune și fiecare individ în parte se află în definirea traiectoriei drumului său, prin atitudine, prin propriile alegeri.

În ”Ora Regelui” de săptămâna aceasta, vorbim despre inspirație, despre inițiativă, despre omenie. Invitatul lui Bogdan Șerban-Iancu este Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii ”Garantat 100%”, care povestește ce înseamnă din punctul său de vedere mult-discutata expresie “lumea nu va mai fi la fel”.

(w882) catalin st

”Suntem mai preocupați să vorbim despre schimbarea asta radicală, spune realizatorul talk-show-ului, decât să ne adaptăm la ce trăim. Cred că lecția cea mai mare ar trebui să fie ce avem de învățat despre demnitatea umană, despre demnitatea omului de lângă tine.

Vă invităm la un schimb de replici și de idei, marcat profund emoțional, dar păstrînd luciditatea și echidistanța omului de presă. O analiză sui-generis a societății umane, “punctată” de reportaje și de eseuri reflectând viața familiilor nobiliare și regale și mai ales modul în care acestea s-au raportat la criza mondială actuală, acțiunile întreprinse de acestea pentru diminuarea efectelor pandemiei în propria țară, dar și pe plan internațional.

(w882) fundatia m

***

Prezintă: Bogdan Șerban-Iancu

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Cristina Ionescu

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

 

#tvr1