loader
Foto

„Destinație: Marte”, la TVR 1

Telespectatorii care au pierdut în luna aprilie premiera pot revedea cele 8 episoade ale acestui serial de televiziune, în fiecare miercuri și joi, la TVR 1, de la 23:00, până pe 23 decembrie.

 

La TVR 1 pornim într-o călătorie ceva mai lungă, în timp şi spaţiu. Este vorba despre Destinaţie: Marte, un SF cu Sean Penn în rolul principal -  pentru prima oară într-un serial realizat pentru micul ecran. Alături de el o revedem pe actrița britanică Natasha McElhone, preferată de numeroși regizori hollywoodieni în producții devenite celebre.

De-a lungul a opt episoade, programate la TVR 1 în fiecare miercuri şi joi de la ora 23.00, urmărim aventurile a cinci astronauţi aleşi să formeze primul echipaj care va pune piciorul pe Marte, sub conducerea experimentatului Tom Hagarty şi a vizionarei Laz Ingram, magnat al industriei aerospaţiale. Până la plecare, pregătirile intense pentru lansare îi confruntă pe astronauţi cu sacrificii personale, spaime şi îndoieli pe care trebuie să le învingă înainte de a porni în cea mai periculoasă misiune din viaţa lor.

Cu: Sean Penn, Natasha McElhone, LisaGay Hamilton, Anna Jacoby-Heron

În New Orleansul anului 2033, în statul Louisiana, echipajul misiunii Providence 1, prima misiune spre Marte cu oameni la bord, pornește călătoria spre Planeta Roșie. Comandantul Tom Hagerty, șeful inițial al misiunii, urmărește lansarea de acasă, la televizor, și nu de la punctul de control al acesteia.

(w882) echipaj

Lansarea e, însă, un dezastru: racheta se defectează și întregul echipaj moare înainte de a părăsi atmosfera.

Hagerty ajunge într-un suflet la sediul Vista (o companie privată din New Orleans ce conduce operațiunea coordonată de NASA, pe plan local), pentru a-și oferi suportul membrilor familiilor celor decedați și unde o confruntă pe Laz Ingram, directorul executiv al Vista.

(w882) Sean si Na

Întors acasă, Hagerty o găsește pe Denise, fiica sa adolescentă, înstrăinată de el în ultimii ani; tânăra urmărise și ea la televizor catastrofala lansare.

Vista deschide o anchetă, pentru a afla ce a determinat fatalul dezastru.

(w882) Sean si An

 

 

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea

* Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Tema: Partajul succesoral

* Invitat: Ioana Grosu, avocat Baroul Bucuresti

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță.

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

Inregistrare

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Mesaj către lumea de azi: Ei sunt „Români universali”!

Cutia de viteze automată, testul Papanicolau, declanșarea artificială a ploilor, implantul dentar sau scaunul ejectabil pentru avioane sunt doar ...

 

#tvr1