loader
Foto

Galerie foto

Direct din Dubai, Giurgea şi Bratu vin cu cel mai puternic Rolls-Royce din istorie

Din 5 iunie, la TVR1 încep „aventurile  #giurgeasibratu în Dubai 2015”. De la 17:00, am descoperit cele mai rapide şi exclusiviste maşini, facem test drive-uri în cele mai impresionante locuri din deşert şi analizăm piaţa auto a celor mai înstărite ţări din lume.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De astăzi, doar pe TVR1, în exclusivitatea națională absolută vedeți aventurile #giurgeasibratu în Dubai 2015. Special pentru “Mașini, Teste și Verdicte” am călătorit în Emiratele Arabe pentru a conduce unele din cele mai rapide și exclusiviste mașini disponibile acum pe piață.

Începem în forță cu un test cu cel mai puternic Rolls-Royce din istorie, coupe-ul Wraith pe care l-am condus pe cea mai mare insulă artificială construită de om pe Pământ - Palm Jumeirah Dubai.

„Rolls-Royce Wraith chiar este, așa cum scrie în comunicatul de presă, «the ultimate gentleman GT». Chiar dacă e construit să fie mai rigid și mai dinamic decât Ghost (până și duamna Spirit of Ecstasy e ușor mai înclinată, astfel încât să sugereze dinamism), tot se conduce cu eleganța effortless a unui Rolls autentic. 90% din timp, indicatorul Power Reserve de pe bord e la 99%. În același timp, programul Bespoke permite clienților să aibă mașini UNICAT. Adică te duci la băieți și le spui că vrei o mașină cu tema Iron Man și ei ți-o interpretează în auriu și roșu”, scria Costin Giurgea pe blogul Masini cu Giurgea si Bratu.

Continuăm cu un test cu cea mai luxoasă Skoda construită vreodată - noua limuzină Superb pe care am condus-o în Italia. Încheiem episodul 71 cu un test local cu cea mai accesibilă Mazda disponibilă de acum și în România și cu o știre spectaculoasă de la BMW.

 

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1