loader
Foto

Distractis – Distilat de comedie

Luni, 23 decembrie, de la ora 21.00 - ediţie specială de Crăciun

 

În Ajunul Crăciunului, cei trei analişti distilaţi, Hașulete, Haşeganu, Haşmaţuchi vor identifica cele mai frumoase obiceiuri de Crăciun: pârlitul porcului, după „asomarea” lui; împodobitul bradului, ca să nu te prindă pădurarul că l-ai tăiat din pădure; dar, mai ales, primitul de Crăciun… Nu dăruitul, ci primitul, că nimeni nu se bucură când dă, ci se bucură când primeşte ceva.

În sceneta Moş Crăciun undercover, inspectorii fiscali de la ANAF sunt în căutare de cadouri pentru stat, aşa că trec la controlul tuturor firmelor mici şi mijlocii, „care încă mai mişcă”. Ce poate fi mai plăcut ca, în Ajunul Crăciunului, să-ţi bată la uşă Moş Crăciun? Şi nu unul oarecare, ci unul adevărat, gata să îndeplinească toate cererile angajaţilor. Ce surpriză îi va face Moşul unui mic patron român care are acasă o brutărie / covrigărie / găinărie, vom vedea în sceneta Moş Crăciun Undercover.

Cu muzica bună sunt responsabili de această dată membrii trupei Grimus, iar Florin Constantin şi Doru Ivanov fac stand-up comedy la Hai Stand-Up, Stand-Up. Nu uitaţi să-i urmăriţi luni seară la TVR 1 şi tvrplus.ro<http://www.tvrplus.ro/>.

 

15:00 Maghiara de pe unu

(I) Ziua mondială a cărţii -târgul de carte Sepsibook 2022 (redifuzare)Redactor Nagy Enikő

Concurs de cântece populare-reportaj

Redactor Daczó Katalin

Avanpremiera emisiunilor viitoare

Redactor coordonatorKacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1