loader
Foto

Galerie foto

Distractis – Distilat de comedie – ediţie specială de Anul Nou

Luni, 30 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi tvrplus.ro, echipa Distractis a pregătit, în ultima ediţie din acest an, o Gală Anului 2013 – „Politichia de Mărăgăritar"

 

Ediția emisiunii de luni 30 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Cei trei analişti, Haşulete, Haşeganu şi Haşmaţuchi încep în forţă ediţia din 30 decembrie a Distractis – Distilat de comedie cu un Pluguşor: „Aho, aho, români crizaţi, / Staţi aici şi nu schimbaţi, / Lângă noi v-alăturaţi… / Iarna-i grea, omătu-i mare, / Dar pe noi în cot ne doare / Fiindc-avem televizoare! / Poa’ să ningă şi un an / Ne uităm la Suleyman!”

Nu lipsesc nici urările pentru vedete, nici cele pentru conducători, dar mai ales pentru telespectatori. Şi tot în ultima ediţie Distractis - Distilat de comedie a acestui an, echipa Distractis a pregătit o Gală Anului 2013 – „Politichia de Mărăgăritar". În ce constă această gală ne spune Silviu Petcu:

„Gala din acest an a Premiilor „Politichia de Mărgăritar” va fi prezentată de amfitrionii Silviu şi Alma, aceşti Smiley şi Bartoş ai divertismentului de comedie. Categoriile premiate anul acesta sunt:

1. Moşierul Anului 2013. Va trebui să alegem între domnul Traian Băsescu, cumpărătorul unui teren de 280 de hectare în judeţul Călăraşi, cu bani împrumutaţi de la CEC; Dan Voiculescu, pentru cele 36 de hectare cumpărate de la ICA la un preţ de 75 de ori mai mic decât preţul pieţii – deci, fără bani împrumutaţi, că n-a fost nevoie; şi Elena Udrea, pentru cele 80 de hectare negociate în judeţele Giurgiu şi Călăraşi... pentru care nu ştim încă de unde va împrumuta banii.

2. Chixul anului. Nominalizări: Guvernul Ponta, pentru ratarea privatizării Oltchim; Victor Piţurcă şi echipa naţională, pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia; Guvernul Ponta, pentru ratarea privatizarii CFR MARFĂ.

3. Evenimentul anului. Nominalizări: Vizita premierului chinez în România - pentru că a adus în viitorul României o parte din măreţul viitor comunist al Chinei; Neînceperea exploatării de la Roşia Montană; Începerea lucrărilor la Scutul Antirachetă de la Deveselu – pentru că, „Mai bine în NATO, sub scut, decât la Moscova pe scut.”

4. Premiul Murphy pentru cea mai grozavă aplicare a legilor lui Murphy

Avem un singur nominalizat, dar şi un singur câştigător: Valeriu Zgonea. Motivaţie: pentru că, deşi şi-a atins de mult timp nivelul de incompetenţă, el este ales în continuare.

5. Premiul de coabitare. Acest premiu va fi acordat de însăşi Angela Merkel şi va fi acordat ex-aequo...

La Anul şi La Mulţi ani!”

16:45 Fiica regelui

Fiica regelui (THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014)

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

* Dramă istorică. La începutul secolului VI, pe vremea celor trei vechi regate coreene, generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege este ucis în urma unui complot de la curte. Împrejurări dramatice îl despart pe Yung-devenit regele Mu-ryeong-de femeia pe care o iubeşte şi care îi poartă copilul. Mica Seol-nan se naşte şi creşte într-o casă modestă, împreună cu sora ei vitregă Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate. Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan, veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee visează la averi şi titluri importante. Pe patul de moarte, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi. Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1