loader
Foto

Dite Dinesz, „Izolaţi în România”: „O graniţă nevăzută este între noi şi ei!”

Al 12-lea episod „Izolaţi în România” a prezentat viaţa oamenilor care s-au obişnuit să trăiască doar cu lumina de afară. Dite Dinesz şi echipa ei ne-au făcut cunoştinţă cu oamenii din cătunele din apropierea Câmpeniului. Pe 18 decembrie, de la ora 22.30.

 

Izolaţi în România

La TVR 1 și TVR 1 HD, pe 18 decembrie s-a difuzat episodul în care echipa Izolaţi în România a urcat a 12-a oară un munte. Muntele de lângă oraşul Câmpeni.

(w882)

(w882)

(w882)

Câmpeni e oraşul cu cătune şi drumuri de pământ între ele. Oamenii coboară pe poteci după pâine, fiindcă sus nu e magazin. Şi două case fără curent, cu oameni care s-au obişnuit să trăiscă doar cu lumina de afară.

(w882)

(w882)

(w882)

„O graniţă nevăzută este între noi şi ei. Pe care o treci cu mare uşurinţă şi multă mirare. Pentru că în vale se vede un oraş mare, Câmpeni. Acesta e episodul în care înţelegem că, după un an pe munte, nu ne putem opri aici. Că aşa cum au fost pe ecrane timp de trei luni, e de datoria noastră să îi revedem în prima seara de Crăciun. Fericiţi, cu pachete de la telespectatorul care a ştiut să ajute. Aşadar ne vedem pentru ultima dată cu un episod nou şi ne revedem în prima seară de Crăciun cu ei toţi!”, ne promite Dite Dinesz, realizatoarea seriei Izolaţi în România.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

imagine: Marius Danci
montaj: Constantin Buţă
realizator: Dite Dinesz

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1