loader
Foto

Galerie foto

Dorin Zinedin zidaru’, varianta „deșteaptă” a lui... Dorel, face verificări la TVR

Marius Florea Vizante a făcut show la prima oră, iar Theo Rose a vorbit în premieră despre Florin Salam, la „Cu capu-n zori”.  

 

Cu capu-n zori

După ce s-a trezit prins în izolare în beciul unui profesor, zidarul Dorin a ieșit, în sfârșit, în lume. Prin urmare, și-a reluat activitatea și a pornit la verificări, nimerind tocmai în... „pepsiglasul” din decorul matinalilor de la TVR 1.

Marius Florea Vizante i-a surprins în această dimineață pe Liza și Fere, în plină transmisiune directă a programului matinal. „Dorin” a verificat luminile, finisajele decorului, dar și... pregătirea corespunzătoare a frumoaselor Bianca și Mădălina, colegele de platou ale simpaticilor prezentatori.

(w882) Fere, Liza

Vizante a povestit în matinalul TVR 1 că se plictisea în izolare, așa că a decis să își pună talentul la treabă. Astfel a apărut personajul Dorin Zinedin zidaru’, un muncitor bun la toate, care vorbește cu greșeli gramaticale, dar are idei bune și un „bun simț românesc”. Mai exact, „concluzia care aș vrea eu să reiasă la public: ‘băi, știi că prostul ăsta are dreptate?’” - e ideea personajului imaginat de Vizante.

„Mă plictseam. În izolare, mă plictiseam. Și mi-am zis: ce să fac eu să ajut oamenii? Să ajut bătrânii, să le duc mâncare, medicamente, ce au nevoie... Apoi, al doilea gând a fost: stai, asta poate face oricine are carnet și timp liber. Dar ce faci tu, ca actor? Și m-am gândit că ar trebui să găsesc ceva, să îi înveselesc un pic pe oameni, să îi scot din eventuala depresie. Și m-am apucat de ‘Dorin’”, a mai spus actorul. De altfel, Vizante și-a exprimat bucuria resimțită când a văzut cât de bine primit a fost personajul său pe rețelele de socializare, arătându-i că misiunea sa a fost îndeplinită.

Ce îmbunătățiri ar aduce „Dorin zidaru’” studioului TVR aflați aici:

 

Tot în această dimineață, am aflat de la Dorin Chioțea povestea străzii Xenofon din Capitală, singura stradă din București formată numai din trepte. Reporterul și-a făcut, cu această ocazie, și înviorarea, acceptând, în finalul transmisiunii, provocarea Lizei de a parcurge în alergare cele 70 de trepte, de jos în sus... Îl vedem și noi aici:

Iar dacă vrei să o vezi pe Theo Rose cum arată nemachiată, când se trezește „Cu capu-n zori”, o poți vedea aici:

Frumoasa interpretă și-a băut cafeaua alături de Liza și Fere, a povestit despre colaborarea cu Florin Salam și a fredonat, a capella, piesele lui... Fuego.

 

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1