loader
Foto

Duminica în familia lui Dumitru Prunariu

Familia celebrului astronaut, Ştefan Minovici - un descendent al familiei Minovici şi românii premiaţi la YouTube Music Awards s-au numărat printre invitaţii Ramonei Bădescu de duminică 17 noiembrie.

 

Ramona Bădescu
Duminica în familie

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Pe 17 noiembrie, la Duminica în familie a venit un om care a scris istorie pentru ţara noastră, care a purtat stindardul românesc mai departe decât oricine altcineva – Dumitru Prunariu. Celebrul astronaut a acceptat invitaţia Ramonei Bădescu de a petrece după-amiaza de duminică alături de telespectatorii TVR 1 şi de cei care urmăresc programul Televiziunii Române online, pe TVR+. Şi pentru că invitaţia implica petrecerea timpului alături de cei dragi, Dumitru Prunariu nu vine singur, ci împreună cu soţia, băieţii, nurorile şi nepoţii săi. De la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă ediţie plină de surprize a Duminicii în familie.

Cine a fost Dumitru Prunariu înainte de 14 mai 1981 şi în ce fel i-au schimbat cursul vieţii cele aproape 8 zile petrecute în spaţiu, cum şi-a anunţat familia că urmează să participe la o expediţie în cosmos, cum au decurs cei aproape 40 de ani de căsnicie ai familiei Prunariu şi cum s-au împăcat ei cu diplomaţia – toate aceste întrebări şi multe altele îşi vor afla răspunsurile la Duminica în familie.

Anna Lesko a lansat de curând un nou videoclip, în care îl are alături pe Pavel Stratan. „Leagănă barca” se va auzi, duminică, şi din platoul TVR 1, unde cei doi sunt invitaţii Ramonei Bădescu. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „Mondo-România”, îi vom cunoaşte pe cei doi români premiaţi la categoria ,,Innovation of the year”, în cadrul primei ediţii YouTube Music Awards de la New York, Matei Dima şi Khaled Mokhtar.

Partea a doua a emisiunii începe cu unul dintre descendenţii celebrei familii Minovici, fondatoare a medicinei moderne din România, Ştefan Minovici. Strănepotul fraţilor Minovici este primul membru al familiei care a preluat şi continuat activitatea familiei Minovici. La vârsta de 33 de ani, a emigrat în SUA, unde, câţiva ani mai târziu, a devenit jurnalist, antreprenor mass-media şi om de afaceri de succes pe Wall Street. Ulterior, Ştefan Minovici s-a implicat în viaţa politică, devenind un insider la Washington, cu relaţii la Casa Albă, Senatul SUA şi în Congresul American. Mai multe despre povestea sa aflăm tot pe 17 noiembrie, la Duminica în familie.


Gabriel Dorobanţu vine şi el în emisiunea de la TVR 1, la invitaţia Ramonei Bădescu, iar Nae Alexandru, unul dintre cei mai talentaţi actori de comedie din ţara noastră, la ora actuală, vine însoţit de frumoasa lui familie. Li se alătură, cu poveşti din turnee şi cu vocea-i inconfundabilă, Mioara Velicu, pe care o vom asculta inclusiv într-un duet inedit cu Gabriel Dorobanţu.

Rubrica „Muzicoteca sentimentală” ne va aminti de Ştefan Bănică, prin piesa „Cum am ajuns să te iubesc”. Iar trupa Electric Fence deschide cea de-a treia parte a emisiunii, cu cel mai recent single, „Looking for the Perfect Lover”.

Dacă Mioara Velicu ne va surprinde cu o piesă de muzică uşoară, Biu Marquetti & Band interpretează la Duminica în familie una dintre cele mai cunoscute melodii ale folclorului românesc, „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.

Liza Panait aduce în platoul emisiunii noua sa colecţie de toamnă-iarnă, inspirată din perioada medievală, iar cel mai bine cotat saxofonist din Europa, Flavius Teodosiu, devenit de curând tătic pentru a doua oară, vine să „aprindă dorurile cele mai profunde”, cu piesa „One Moment in Time”.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei. Rezultatele rubricii concurs „Stop în top” vor arăta care a fost cel mai votat hit al săptămânii şi îi aduce pe câştigători în platoul Duminicii în familie.

 

***

În fiecare duminică după-amiază, timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde glumesc, discută despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, fac planuri, se amuză, se joacă, ascultă muzică şi se relaxează alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1