loader
Foto

3 ceasuri bune

Ne aduce vești din toată țara, cu ajutorul reporterilor TVR de la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române și ne pune la curent cu toate evenimentele utile și interesante din viața comunității. Maria Smarandache și Bogdan Muzgoci ne întâmpină, de luni până vineri, de la ora 7:00. Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne prezintă sâmbăta, de la ora 7.00.

 

Galerie foto

 

Maria Smarandache

Maria Smarandache și Bogdan Muzgoci ne întâmpină, de luni până vineri, de la ora 7:00, cu zâmbetul pe buze şi cu subiecte utile, de ajutor pentru a ne găsi echilibrul între provocările zilei şi timpul liber.

Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne prezintă un program de light news, în fiecare sâmbătă, de la ora 7.00.

Jurnaliști cu peste 10 ani de experiență atât de televiziune cât și de radio, Maria și Bogdan au în comun pasiunea pentru jurnalismul de calitate și dorința de a fi aproape de oameni.

Maria este în TVR din 2004, după o experiență de patru ani ca reporter de radio. A fost, pe rând, moderator, coprezentator, reporter, a lucrat la emisiuni, diverse campanii, transmisiuni în direct de la evenimente sociale, culturale, turistice, a făcut interviuri cu personalităţi precum Norman Manea, Vlad Filat, Jose Cura, Nina Casian sau Nana Mouskuri.

„Televiziunea este unul dintre mijloacele cele mai folosite de oameni pentru a obține informații, așa că responsabilitatea noastră e mare. Pe parcursul celor „3 ceasuri bune” din fiecare zi, vom vorbi despre o țară care revine la viață după pandemia care a șocat o lume întreagă. Este punctul de întâlnire cu interesul telespectatorului și mă bucur că le pot veni oamenilor în întâmpinare, cu vești bune și informații utile”, ne spune Maria Smarandache.

Bogdan Muzgoci, de curând intrat în familia TVR, îşi propune să pună acele întrebări la care românii caută răspunsuri.

„Am găsit la TVR o echipă plină de entuziasm, gata să dăm startul fiecărei zile cu toate cărțile pe față. Aflăm totul și nu ținem nimic pentru noi. Discutăm, povestim și criticăm acolo unde e cazul, pentru că o zi bună începe cu multe informații, dar și multe semne de întrebare. De ce e așa și nu invers? Cum să facem să fie bine? Evoluăm împreună. Asta îmi doresc. Să dau energie pozitivă de la primele ore și să primesc din partea publicului nostru motivația de a fi mai bun în fiecare zi. Fiecare răsărit de soare e o nouă șansă pentru noi toți. Ne vedem la TVR să prindem de luni pînă vineri 3 ceasuri bune”, ne invită el.

La 33 de ani, Bogdan Muzgoci e jurnalist cu peste 12 ani de televiziune. A fost reporter pentru B1 TV, Digi 24 şi Realitatea TV, moderator de talk-show şi prezentator de prime time în ultimii 7 ani. Este pasionat de domeniul financiar, crypto, auto şi politică externă.

Maria Chiriţă este o prezenţă nouă pe piaţa media. Tânără, frumoasă, interesată de tot ce ne înconjoară şi curioasă din fire, Maria aduce un suflu proaspăt dimineţilor de weekend. La 26 de ani, Maria se poate lăuda cu studiile terminate în Marea Britanie, iar din această vară s-a alăturat echipei Ştirilor TVR. O pasionează sportul, moda, şofatul, animalele şi, desigur, televiziunea.

Pe Ionuţ Gheorghe l-am văzut deja în mai multe ipostaze la TVR: ca jurnalist al Ştirilor TVR acreditat la Guvern, ca moderator sau co-prezentator al unor emisiuni magazin, ca gazdă a unor ediţii speciale de breaking news. Preocupat de ce putem face pentru planeta noastră, John - cum îi spun prietenii şi colegii - dezbate alături de invitaţii săi, în fiecare săptămână, subiecte fierbinți despre mediu, climă şi schimbări climatice, la „Inspiră România”, pe TVR INFO. Tot el este şi cel care ne aduce cele mai bune veşti despre vreme, la rubrica Meteo din cadrul „Telejurnalului” TVR 1.

Din echipa emisiunii mai fac parte jurnaliștii Mimi Necula, Laurenţiu Ciocăzanu, Ana Maria Sandu şi Măriuca Mihăilescu.

„Trăim o perioadă complicată şi în același timp provocatoare. Multe situații ne pun răbdarea la încercare - de la trafic la creșterea prețurilor, de la piața muncii la educație, însă pentru fiecare problemă există o soluție, totul este să fim bine și corect informați. Sunt multe întrebări care ne nu ne lasă să dormim bine noaptea, dar încercăm în fiecare zi împreună cu invitații noștri, specialiști sau oameni cu ințiativă și idei bune să găsim răspunsuri la ele. Echilibrul este cheia”, ne asigura şi Aimee d`Albon, cea care a semnat, ca producător al emisiunii, primele luni ale matinalului.  ​

***

Emisiunea se difuzează începând cu ora 7:00, de luni până sâmbătă, la TVR 1.

0:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă* In memoriam George Banu

Emisiune de Eugenia Vodă1:05 Teleenciclopedia

Producător Oana Haşegan

ARHIVĂ ARTICOLE

„3 ceasuri bune” deschid, de acum, şi dimineţile de sâmbătă la TVR 1 şi TVR INFO

Din 24 septembrie, Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne întâmpină cu un program de light news , în fiecare sâmbătă, ...