Maşini, teste şi verdicte
Maşini, teste şi verdicte
Cea mai nouă emisiune de mașini din România este, de fapt, un val nou de media auto. Chiar dacă suntem absolut conștienți că românii se pricep cu toții la mașini, există și o nișă între cei cu adevărat pasionați de fenomen și cei care le cumpără doar pentru a-și satisface nevoile de transport.

Costin Giurgea şi Tudor Bratu vor să umple această nișă într-un mod cât mai relaxat posibil. Deși în Mașini, Teste și Verdicte veți afla tot timpul cât costă mașinile testate, câți cai putere au și, desigur, cât fac de la 0 la 100 de km/h, emisiunea nu se concentrează pe date tehnice. În schimb, aici se vorbește cu pasiune despre automobile extraordinare și cu opinii credibile despre cele normale. Aici se alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste. Aici se creează povești memorabile.

Costin Giurgea a pornit prima oară o mașină când avea doi ani, a trecut apoi pe la reviste de bărbați și în final s-a oprit la brandul TopGear în România.

Tudor Bratu s-a născut la reviste auto nemțești, a copilărit la TopGear și apoi s-a maturizat la ProMotor. Nu știe să facă nimic altceva.

Amândoi trăiesc pentru mașini.

Prin ce se deosebeşte Maşini, teste şi verdicte? Prin libertatea de expresie, inteligența de a recunoaște că mașina cea mai bună e, de fapt, mașina cea mai potrivită pentru nevoile utilizatorului, pasiunea pentru mașini şi, desigur, integritatea editorială.

Program: episoade noi, în fiecare zi de joi, de la 23:50 pe TVR1 şi luni, de la 23:00 pe TVRHD.

Arhiva articole
Primul test cu Leon X-perience - joi, la Maşini, teste şi verdicte
Marţi, 16 Decembrie
Giurgea şi Bratu vă aşteaptă joi, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+, cu noutăţi din lumea maşinilor.
„Mașini, Teste și Verdicte” vine joi, 13 noiembrie, cu noi teste
Miercuri, 12 Noiembrie
Joi, 13 noiembrie, de la ora 23:50, vedeţi testele noastre cu BMW i3 şi VW Touareg Edition X, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Corsa la primul test cu generația 2014, joi, la „Maşini, teste şi verdicte”
Marţi, 28 Octombrie
Corsa este una dintre cele mai importante lansări auto pentru România la sfârşitul acestui an. Costin Giurgea şi Tudor Bratu v-au aşteptat la un nou episod din „Maşini, teste şi verdicte”, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+.
„Maşini, teste şi verdicte” - joi, la TVR 1
Joi, 23 Octombrie
Costin Giurgea şi Tudor Bratu v-au aşteptat la un nou episod din seria „Maşini, teste şi verdicte”, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Călătorii lungi pentru Maşini, teste şi verdicte, de la TVR 1
Luni, 28 Iulie
Luni, 28 iulie, de la 22.50, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro, Costin Giurgea şi Tudor Bratu ne-au oferit o ediţie în premieră a emisiunii Maşini, teste şi verdicte !