Maşini, teste şi verdicte
Maşini, teste şi verdicte
Cea mai nouă emisiune de mașini din România este, de fapt, un val nou de media auto. Chiar dacă suntem absolut conștienți că românii se pricep cu toții la mașini, există și o nișă între cei cu adevărat pasionați de fenomen și cei care le cumpără doar pentru a-și satisface nevoile de transport.

Costin Giurgea şi Tudor Bratu vor să umple această nişă într-un mod cât mai relaxat posibil. Deși în Mașini, Teste și Verdicte veți afla tot timpul cât costă mașinile testate, câți cai putere au și, desigur, cât fac de la 0 la 100 de km/h, emisiunea nu se concentrează pe date tehnice. În schimb, aici se vorbește cu pasiune despre automobile extraordinare și cu opinii credibile despre cele normale. Aici se alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste. Aici se creează povești memorabile.

Costin Giurgea a pornit prima oară o mașină când avea doi ani, a trecut apoi pe la reviste de bărbați și în final s-a oprit la brandul TopGear în România.

Tudor Bratu s-a născut la reviste auto nemțești, a copilărit la TopGear și apoi s-a maturizat la ProMotor. Nu știe să facă nimic altceva.

Amândoi trăiesc pentru mașini.

Prin ce se deosebeşte Maşini, teste şi verdicte? Prin libertatea de expresie, inteligența de a recunoaște că mașina cea mai bună e, de fapt, mașina cea mai potrivită pentru nevoile utilizatorului, pasiunea pentru mașini şi, desigur, integritatea editorială.

Vineri, de la ora 17.00, la TVR 1 şi luni, de la ora 22:30, la TVR HD.

Arhiva articole
Teste cu Lexus NX şi BMW - X6M, vineri la „Maşini, teste şi verdicte”
Joi, 26 Martie 2015
Giurgea şi Bratu ne-a prezentat în ediţia de vineri, 27 martie, de la ora 17:00, la TVR 1 şi online pe TVR+, două SUV-uri de excepţie.
Giurgea şi Bratu testează, în premieră naţională, noul Ford Focus ST
Joi, 19 Martie 2015
Tudor Bratu a fost până în Spania şi a făcut în premieră un drive test cu noul Focus ST.Cum a ieşit? Aflaţi din ediţia de vineri, 20 martie, a emisiunii „Maşini, Teste şi Verdicte”. De la ora 17:00, la TVR 1 şi TVR+.
De vineri, „Mașini, Teste și Verdicte” revine cu episoade noi
Joi, 12 Martie 2015
În ediția din 13 martie, Giurgea şi Bratu ne-au arătat noutăţile maşinii BMW Seria 1 facelift, primele imagini cu cel mai rapid Ford din istorie și ne-au povestit cum a reușit MINI să câștige la Dakar 2015.
Maşini, teste şi verdicte - din 9 ianuarie, în fiecare zi de vineri, la TVR 1
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Giurgea şi Bratu vă aşteaptă la „Maşini, teste şi verdicte” vinerea de la ora 18:00, la TVR 1 şi online pe TVR+, dar şi la TVR HD - lunea de la ora 22:30.
Primul test cu Leon X-perience - joi, la Maşini, teste şi verdicte
Marţi, 16 Decembrie 2014
Giurgea şi Bratu vă aşteaptă joi, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+, cu noutăţi din lumea maşinilor.
„Mașini, Teste și Verdicte” vine joi, 13 noiembrie, cu noi teste
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Joi, 13 noiembrie, de la ora 23:50, vedeţi testele noastre cu BMW i3 şi VW Touareg Edition X, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Corsa la primul test cu generația 2014, joi, la „Maşini, teste şi verdicte”
Marţi, 28 Octombrie 2014
Corsa este una dintre cele mai importante lansări auto pentru România la sfârşitul acestui an. Costin Giurgea şi Tudor Bratu v-au aşteptat la un nou episod din „Maşini, teste şi verdicte”, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+.
„Maşini, teste şi verdicte” - joi, la TVR 1
Joi, 23 Octombrie 2014
Costin Giurgea şi Tudor Bratu v-au aşteptat la un nou episod din seria „Maşini, teste şi verdicte”, de la ora 23:50, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Călătorii lungi pentru Maşini, teste şi verdicte, de la TVR 1
Luni, 28 Iulie 2014
Luni, 28 iulie, de la 22.50, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro, Costin Giurgea şi Tudor Bratu ne-au oferit o ediţie în premieră a emisiunii Maşini, teste şi verdicte !