loader
Foto

Emoţii la Sibiu, la preselecţiile talent-show-ului de muzică populară de la TVR

Iuliana Tudor şi-a reţinut cu greu lacrimile când pe scenă a urcat un copil de numai şase ani. Caravana continuă pe 17 august, la Craiova.

 

Sibienii au răspus prezent, ieri, la întâlnirea cu muzica populară. Zeci de români talentaţi s-au grăbit să le întâmpine pe Iuliana Tudor şi producătorul Elise Stan la Sala Cercului Militar din oraş. Încântaţi de şansa de a participa la singurul talent-show de folclor ce va debuta în toamnă la TVR, tinerii sibieni, cei mai mulţi între 18 şi 30 de ani, au muncit din greu pentru a convinge echipa televiziunii publice că merită să treacă de preselecţii.

“Am fost impresionaţi de numărul mare de tineri ce s-au înscris la preselecţii. Majoritatea sunt studenţi, iar pentru ei, folclorul este o pasiune. Ne-au mărturisit că participarea la concurs este o rampă de lansare, dar şi că vor să trăiască o experinţă deosebită într-un program televizat şi un mediu profesionist, să se bucure de experienţă”, a povestit Iuliana Tudor.

Gazda viitoarei emisiuni de la TVR a avut parte de emoţii când a trebuit să jurizeze un puşti de numai şase ani. Îmbrăcat în costum popular şi cu un clop pe cap, copilul a urcat pe scenă foarte bine pregătit şi cu un repertoriu bogat. El a prezentat, în plus, spre deliciul juriului şi un moment inedit de satiră populară. “A fost înduioşător. Micuţul a învăţat un text foarte lung pentru vârsta lui, pe care l-a redat cu mult talent şi carismă. L-am întrebat de ce a venit la preselecţii şi mi-a răspuns: Pentru că eu m-am născut să fiu artist!", a mai spus Iuliana.

(w882)

Echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR pregăteşte un spectacol unic de televiziune. Din toamnă, telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor. Cei care visează să devină celebri şi să cânte muzică populară sunt chemaţi să se înscrie la preselecţiile din toată ţara. După Timişoara, Iaşi, Oradea şi Sibiu, românii mai au o şansă la preselecţiile regionale din Craiova (17 august – Studioul TVR Craiova, între orele 10.00-18.00), Constanţa (22 august – Teatrul de Stat Constanţa, între orele 10.00-18.00 şi Bucureşti (31 august – Sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00).

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1