loader
Foto

Exerciţii de vară, în maşinile sport ale celor de la Audi, BMW şi Mercedes

Tudor Bratu şi Costin Giurgea îşi iau doza de „sport” testând noile maşini sport de la cele mai iubite mărci ale românilor. Cum s-au mişcat acestea? Aţi putut afla miercuri, 6 iulie, de la 00:10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul din această seară am pregătit trei teste super-speciale cu trei mașini sport nou-nouțe de la cele mai iubite mărci ale românilor: Audi, BMW și Mercedes-Benz.

Tudor Bratu a călătorit în Spania, unde a condus în premieră noul Coupe de clasă medie premium Audi: A5 Coupe. Mai mult decât atât, testul l-a realizat în noul S5 Coupe, vârful de gamă al noului model, un Gran Turismo veritabil de 354 CP cu cutie automată în opt trepte și sistem de tracțiune integrală quattro în standard.

Testele cu BMW și Mercedes-Benz au fost realizate de Costin Giurgea. BMW-ul testat de noi în Ungaria pe circuitul Hungaroring este noul M2 Coupe de 370 CP, o reinterpretare senzațională, modernă a celebrelor coupe-uri BMW sportive de dimensiuni compacte. Cum merge? „Distractiv. Pe bune, e primul cuvânt care-mi vine în minte și nu renunț la el. Direcția este asistată electric, dar cu toate astea știi tot timpul în ce direcție sunt așezate roțile față și pare old-school în feeling pentru că oferă feedback excelent (mai ales când vrei s-o pui de-a latul). Tot în direcția asta excelentă simți și în mod foarte fidel că mașina e suficient de grea pe față ca să gestionezi corect un derapaj controlat”, scria Giurgea pe blogul Maşini cu Giurgea şi Bratu.


Pentru Mercedes-Benz, tot Costin Giurgea a călătorit în Portugalia unde a testat în premieră cel mai nou cabriolet Mercedes-Benz, Clasa C Convertible în versiunea sa „animalică”, C 63 S, ce poartă siglă Mercedes-AMG. Decapotabil, stilizat super-agresiv și cu o putere fantastică de 510 CP, mașina asta l-a marcat profund pe Giurgea. Vedeți testul miercuri, de la 00:10 și sâmbătă, 9 iulie, de la 10:30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

***

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 şi TVR HD miercuri, la ora 00.10 şi sâmbătă, la ora 10:30, în reluare.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1