loader
Foto

Călătoria marelui elefant

AGAINST THE WILD: THE GREAT ELEPHANT ADVENTURE - Canada, Africa de Sud, 2018

miercuri, 04 noiembrie 2020
ora 21:10

 

 

Regia Richard Boddington

Cu: Elizabeth Hurley, Sam Ashe Arnold, Tertius Meintjes

* Film de aventuri. Phoenix Wilder şi-a pierdut amândoi părinţii în urma unui accident şi locuieşte împreună cu mătuşa şi unchiul lui într-o rezervaţie din Africa de Sud. În timpul unui safari, băiatul se rătăceşte de restul grupului şi este nevoit să se descurce singur în junglă, dar prietenia neaşteptată pe care o leagă cu un elefant uriaş şi blând le salvează amândurora vieţile.

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Cum apare si cum ne recuperam dupa AVC?

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Anca Mazilu , jurnalist TVR

Invitaţi: Ștefăniță Dima-medic primar radiolog, atestat în Neurologie Intervențională, dr. Cristina Gîrdan-medic specialist neurolog și dr. Augustin Dima-medic primar Medicină Fizică și Reabilitare

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Beatrice Cioba, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 3

Producător Daniela Enăchescu

 

#tvr1