loader
Foto

Eu şi Marilyn

IO & MARILYN - Italia, 2009

marţi, 12 iulie 2016
ora 22:40

 

 

Regia: Leonardo Pieraccioni

Cu: Leonardo Pieraccioni, Suzie Kennedy, Biagio Izzo

Comedie. În timpul unei şedinţe de spiritism organizate între prieteni, Gualtiero invocă spiritul lui Marilyn Monroe, pe care o admiră dintotdeauna. La scurt timp după aceea, omul are parte de şocul vieţii lui: celebra actriţă îl aşteaptă acasă, frumoasă şi seducătoare. Desigur, doar el poate s-o vadă şi s-o audă. Şi cum Gualtiero are o grămadă de probleme în viaţa personală, noua lui prietenă şi sfătuitoare Marilyn îl va ajuta să şi le rezolve.

14:30 Ora regelui

Tinerii din București și din Iași care au finalizat nivelul de aur al programului Duke of Edinburgh, în acest an, au obținut cea mai înaltă distincție și, în cadrul unei ceremonii organizate de Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de recunoaștere.

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat un liceu special al Buzăului, Colegiul Economic ”Regele Mihai”. După București, aici este al doilea centru de învățământ din țară din care provin mulți dintre studenții Academiei de Studii Economice din capitală.

Într-o clădire-monument de arhitectură din Craiova, a fost inaugurat Muzeul Cărții și Exilului Românesc. Noul muzeu ce deține 38 de colecții, reprezintă una dintre atitudinile necesare în rescrierea istoriei noastre postbelice și în reconsiderarea istoriei literaturii și culturii românești.

Arhiva primei agenții de presă din țară a început să se constituie cu 135 de ani în urmă. În acest timp, Agerpres a consemnat zi de zi evenimentele românilor și ale lumii. Povestea agenției care își păstrează menirea de a informa corect, impartial și prompt, o aflăm în ”Ora Regelui”.

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Realizatori: Bogdan Șerban-Iancu, Adelina Dumitrescu, Sandrino Gavriloaia

Producător Lidia Voicu

15:30 Copiii spun

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

 

#tvr1