loader
Foto

Între viaţă şi moarte

DEAD ON ARRIVAL - SUA, 2017

luni, 04 aprilie 2022
ora 22:50

 

 

Regia Stephen C. Sepher

Cu: Billy Flynn, Chris Mulkey, Christa B. Allen

* Thriller. Aflat într-o călătorie de afaceri într-un orăşel din Louisiana, Sam Collins, responsabil de vânzări la o companie farmaceutică, participă la o petrecere organizată de un doctor. A doua zi se trezeşte la spital şi află, şocat, că a fost otrăvit şi că mai are de trăit 24 de ore. Disperat să afle, cu ultimele puteri, ce i s-a întâmplat, Sam fuge din spital şi intră în contact cu câteva persoane pe care le întâlnise la petrecere, în timp ce pe urmele lui se află deja poliţia, o bandă de gangsteri şi un şerif corupt care-i doreşte moartea.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1