loader
Foto

Monstrul

THE HOST - Coreea, 2006

sâmbătă, 06 iunie 2015
ora 00:30

 

 

Regia Bong Joon-ho

Cu: Kang-ho Song, Hae-il Park

Thriller, SF. Două sute de recipiente cu o substanţă asemănătoare cu formolul sunt aruncate în râul Han din Seul, după un experiment chimic eşuat. Câţiva ani mai târziu, din apă îşi face apariţia un monstru, care seamănă teroare în oraş, ucigând şi târând zeci de oameni pe fundul râului sau în canalizare. Când fetiţa lui este răpită de reptila uriasă, Park Gang-du îşi cheamă familia în ajutor şi, neştiind dacă o va mai găsi în viaţă sau nu, porneşte disperat în căutarea ei.

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1