loader
Foto

Galerie foto

Florin Chilian, în juriu la „Provocarea starurilor”, alături de Cătălin Crişan

La „Provocarea starurilor” de la TVR 1, juriul celei de-a opta ediţii a concursului în care se cântă muzică românească este echilibrat de delicata interpretă Analia Selis.

 

Provocarea starurilor

După ce Ioana Ristea, concurenta cu cea mai longevivă prezenţă (5 ediţii) din echipa lui Ştefan Stan, a părăsit competiţia Provocarea starurilor, cei cinci concurenţi rămaşi trebuie să facă faţă exigentelor unui nou juriu. Şi de această dată, format din alte mari nume ale scenei muzicale româneşti: Analia Selis, Florin Chilian şi Cătălin Crişan.

(w882)

Andreea Bănică ne dă întâlnire la TVR 1 sâmbătă, 15 decembrie, de la 21.00, la ediţia a opta Provocarea starurilor.

(w882)

Ana, din echipa lui Ştefan Stan,

(w500)

Isabela şi Paul, antrenţi de Mihai Alexandru

(w500)

şi Raluca şi Stelian,

(w500)

concurenţii Sandei Ladoşi caută să-i impresioneze noii juraţi şi să facă faţă cu brio provocării de a cânta cele mai frumoase melodii ale muzicii uşoare româneşti, precum şi piese din repertoriul juraţilor ediţiei.

„Provocarea starurilor este singura emisiune la care juriul se schimbă de la o ediţie la alta, lucru care a dus la eliminarea multor concurenţi care au cântat excelent într-o ediţie, dar atunci când au obosit în maratonul muzical, au fost taxaţi şi imediat eliminaţi.

(w500)

La acest concurs contează nu doar să ai talent şi să cânţi ireproşabil muzică românească, important e să fii mereu bun, să rezişti fizic stresului şi oboselii. Cei care rămân în competiţie se apucă imediat să înveţe următorul repertoriu al noii ediţii. La proba melodie veche românească, în 99% din cazuri, concurenţii au primit piese pe care le-au auzit pentru prima oară”, au precizat realizatorii emisiunii.

(w882)

Din 8 decembrie, „Provocarea starurilor” a intrat în etapa de foc, ce va dura până la finală, eliminările fiind individuale, nu pe echipe. Adică la finalul ediţiei din 15 decembrie, din cei 5 concurenţi care vor evolua pe scenă, rămân 4... În fiecare ediţie pleacă acasă câte un concurent, până la finală, când vor rămâne doar 3 concurenţi să lupte pentru premiul de 10.000 de euro. În etapa de foc, există riscul ca un mentor să rămână fără niciun concurent.

(w500)

Vedem cine rămâne să continue competiţa la Provocarea starurilor sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Despre Provocarea starurilor

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 a început cea mai nouă competiţie muzicală, în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor dezvăluie publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care sunt validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

 

10:00 Agrostrategia

* Invitat Alexander Degianski-fermier din județul Timiș

* ÎN GRĂDINA DANEI

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

 

#tvr1