loader
Foto

Galerie foto

Viitorul - Gent. Meci din turul preliminar Europa League

Partida din turul preliminar al Europa League dintre Viitorul şi Gent a fost transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD joi, 1 august, de la ora 18.00. Scor final 2:1.

 

Update: Viitorul a obținut victoria, dar nu a fost destul pentru calificarea în turul trei preliminar al Europa League. În partida de acasă, belgienii s-au impus cu 6-3 pe teren propriu. Goluri: Gabriel Iancu '47 penalty, '61 penalty/ Roman Yaremchuk '38.

...

„Avem în faţă un rezultat negativ (n.r. partida Gent-Viitorul s-a încheiat cu scorul 6-3), am pierdut în deplasare, dar suntem încrezători: avem cele 3 goluri pe care le am marcat acolo. Vrem sa facem un meci în care să marcam şi să trecem de un adversar foarte bun, disciplinat, cu jucători valoroşi din fotbalul beligian, care e în continuă dezvoltare.

Şi noi suntem buni! Şi avem încredere. Probabil şi stadionul o să fie plin şi sperăm să găsim puterea să iasă o seară fericită. Poate părea imposibiliul atunci când trebuie să marchezi 3 goluri. Încercăm să înscriem 4... dacă ne dorim şanse de calificare.

(w500)

foto: fanatik.ro

Ştim să atacăm şi asta trebuie să facem. Dar şi faza defensivă va trebui să o jucăm de 100 de ori mai bine, pentru că am avut şi greşeli defensive mari. Sper să stăm bine şi să nu primim goluri. Suntem una dintre puţinele echipe care au marcat 3 goluri la Gent!” – sunt gândurile exprimate de Gică Hagi la conferinţa de presă dinaintea partidei Viitorul – Gent, din turul preliminar al Europa League, meci pe care telespectatorii TVR 1 şi TVR HD îl vor putea urmări în direct joi, 1 august, de la ora 18.00. Comentează: Marian Olaianos.

(w882)

„Va fi un meci greu”, este de părere mijlocaşul Bogdan Ţîru, care se arată totuşi încrezător: „Încercăm să scoatem tot ce se poate chiar dacă pare o misiune dificilă. Vrem să dăm două goluri, măcar unul în prima repriză. Într-un meci ca acesta trebuie să gândeşti să marchezi şi să nu primeşti gol, iar dacă primeşti, să nu te demoralizezi. E important să facem un joc complet şi la sfârşitul celor 90 de minute să ieşim cu capul sus de pe teren indiferent de rezultat.”

Şi mijlocaşul Vlad Achim crede în şansele echipei sale: „Dacă facem 90 de minute bune, putem să-i batem la 3 goluri. Jucătorii nu au calitate mare, dar ştiu jocul şi au experienţă. Începutul a fost prost, am încercat să-i analizăm şi probabil de aia am început mai slab. Ne-am intrat mai bine în ritm în repriza a doua, ne-am descătuşat, dar a contat mai mult rezultatul.”

De la ora 17.00, tot în direct la TVR 1 şi TVR HD, Costin Deşliu ne aşteaptă la Studio Fotbal, pentru o discuţie despre şansele de calificare ale echipei lui Gică Hagi în grupele Europa League.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1