loader
Foto

Galerie foto

Galele DanceMasters 2019, în weekend la TVR

Elita dansului sportiv mondial vine la Bucureşti la DanceMasters. Prima dintre cele cinci etape de Mare Slam din 2019, organizată în premieră la Bucureşti, va fi transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD pe 16 şi 17 martie, de la 21.00.

 

În premieră pentru România, o etapă de Grand Slam la dans sportiv are loc la Bucureşti. În acest weekend, 15-17 martie 2019, elita dansului sportiv mondial participă la Bucureşti la Dancemasters, competiţie de tradiţie aflată la ediţia a 16-a, şi care include prima dintre cele cinci etape de Mare Slam din 2019, celelalte fiind organizate de Italia, China, Germania şi Rusia. Peste 1.000 de dansatori din 30 de ţări, 50 de arbitri din toată lumea şi primele 10 perechi din topul mondial vor participa la Dancemasters, organizatorii promiţând un adevărat regal al dansului.

(w882)

Rochii colorate, strasuri, pene, paiete, coafuri spectaculoase şi pantofi săltăreţi vor alcătui un spectacol încântător pe parchetul DanceMasters. Iubitorii de dans vor putea fi martori, în acest weekend, la o explozie de energie, eleganţă şi pricepere, rezultatul a mii de ore de antrenament şi al unei pasiuni greu de exprimat în cuvinte.

(w882)

Sâmbătă şi duminică, 16 şi 17 martie, în direct la TVR 1 şi TVR HD, iubitorii dansului vor putea urmări Galele DanceMasters începând cu ora 21.00, când se întrec finaliştii la latino şi standard şi danseaza cei mai stralucitori dintre concurenţi.

(w882)

Competiţia de dans sportiv este organizată de Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS), Federaţia Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului şi Primăria Capitalei, şi are loc la Sala Polivalentă din Capitală.

 

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1