loader
Foto

Giurgea şi Bratu aduc cele mai noi 4X4 lansate în România

Care-s SUV-urile care vor circula pe străzile româneşti? Le vedem mai întâi la „Maşini, teste şi verdicte”, miercuri, 13 ianuarie, când Giurgea şi Bratu au prezentat ultimele modele Hyundai, Bentley sau Jaguar. De la 22.00, la TVR 1, TVR HD şi  TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 83 am pregătit multe materiale cu cele mai noi mașini 4x4 lansate în România la finele anului trecut, dar și cele mai noi creații care vor ajunge în țara noastră în curând.

Întâi am condus noul Mitsubishi L200 într-un loc superb din Constanța, iar apoi am testat Hyundai Tucson pe drumurile din pădurile din jurul Bucureștiului. Închidem secțiunea destinată mașinilor 4x4 noi cu prezentări ale primelor SUV-uri Bentley și Jaguar: super-luxosul, super-sportivul și uriașul Bentayga de la Bentley și sportiv-compactul F-Pace de la Jaguar. Vă prezentăm și datele esențiale despre noua generație a SUV-ului compact Tiguan ce sosește și el în țara noastră anul acesta.

„Nu puteam încheia emisia de săptămâna aceasta fără primul episod al anduranței noastre cu MINI Cooper D în cinci uși și prezentare pentru cel mai mare MINI construit vreodată -  noul Clubman”, spune Tudor Bratu.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 22.00 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 22.00, şi duminică, la ora 14:30 (reluare).


***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

22:00 Dosar România

* Dialog printre comploturi cu misteriosul Virgil Magureanu (II)

Producător Răzvan Butaru

23:55 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 4

Producător Daniela Enăchescu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1