loader
Foto

Galerie foto

Giurgea şi Bratu ne prezintă oferta auto a SUV-uri din România

Miercuri, 18 mai, „Maşini, teste şi verdicte” a fost prezentat oferta de SUV-uri premium hibride pe care le poți cumpăra în România și vedem cum se simte la condus Lexus RX 450h. Pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la 00:00, iar  în reluare, sâmbătă, la 10:30.

 

Maşini, teste şi verdicte

Editia este disponibila online pe TVR+.

Hai că mai avem un episod și ajungem la Mașini, Teste și Verdicte cu numărul 100! Mai este puțin și ne-am pregătit cum trebuie pentru episodul dinainte de aniversare, 99.

Miercuri și sâmbătă, în reluare, vă prezentăm un material amplu în care vă arătăm ce SUV-uri premium 4x4, hibride îți poți cumpăra acum în România și îl conducem pe cel mai nou dintre ele: Lexus RX 450h.


Al doilea test al serii este ceva mai… curajos… am luat noul MINI Cooper S Cabrio și am pornit la filmare îmbrăcat de vară, doar vorbeam despre o decapotabilă. din păcate, a plouat și au fost zece grade afară la mijlocul lunii mai așa că a trebuit să improvizăm. Mai bine zis să ne adaptăm sau să… acceptăm.

Încheiem episodul cu cele mai noi știri în domeniu și cu o prezentare a ce înseamnă de fapt tuningul de fabrică la BMW - accesorii estetice și tehnice de la divizia BMW M Performance. Am fost pe circuit la Adâncata să conducem o mașină echipată standard și una cu accesorii M Performance și vă spunem cum se simt diferențele.

***

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 şi TVR HD miercuri, la ora 00.00 şi sâmbătă, la ora 10:30, în reluare.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1