loader
Foto

Galerie foto

Giurgea şi Bratu se întrec în noile modele Ford Mustang V8 şi Mini Cooper S

Miercuri, 16 decembrie, de la ora 23:35, la „Maşini, teste şi verdicte” a început seria testelor tematice, iar pentru această ediţie, Giurgea şi Bratu au ajuns la Sibiu Rally şi Motor Park-ul de la Adâncata.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+

După cum vă spuneam săptămâna trecută, începem seria emisiunilor cu teste “tematice”. Pentru episodul 81, ce poate fi vizionat miercuri 16 decembrie de la 23:35 pe TVR1 sau sâmbătă 19 decembrie de la 10:30 tot pe TVR1 am pregătit două materiale cu mașini de serie, conduse în ambianță de competiție.

Pentru a testa noul Ford Mustang în versiunea fastback (coupe) V8 de cinci litri și 421 CP cu transmisie manuală am fost pe circuitul Motor Park de la Adâncata, iar cu noul MINI Cooper S am participat la Raliul de Regularitate desfășurat în cadrul Sibiu Rally 2015.

„După episodul 81 luăm o pauză de două săptămâni cu ocazia Sărbătorilor iar pe 6 ianuarie revenim cu o emisiune menită să ne încălzească cum trebuie: știri și teste cu cele mai noi cabriolete din lume și din România”, spune Tudor Bratu.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:05 Meteo (R)

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1