loader
Foto

Ileana Constantinescu, o viaţă pe scenă

Artista este invitata Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”, pe 29 octombrie . Emoţionanta întâlnire a fost difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

A fost eleva Mariei Tănase, a cântat cu cele mai mari orchestre şi a lansat melodii care au făcut-o nemuritoare în folclorul românesc. La 87 de ani, Ileana Constantinescu este cea de-a treia invitată a Iulianei Tudor în studioul emisiunii O dată-n viaţă, în seria întâlnirilor ce aniversează cei 60 de ani ai TVR. Emisiunea continuă cu o nouă ediţie ce se anunţă memorabilă, sâmbătă seară, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

(w882) Ileana Con

Artista, originară din Oltenia, este iubită şi apreciată de generaţii întregi. Laureată la numeroase festivaluri şi recompensată cu distincţii importante, interpreta care a dat numele Casei de Cultură din Drăgăneşti vine în platoul O dată-n viaţă însoţită de Ansamblul de dansatori şi Orchestra Izvoare Dobrogene, dirijor Cristian Obrejan. Invitaţi speciali ai Ilenei Constantinescu în emisiunea de la TVR 1 sunt artişti renumiţi precum Ionuţ Dolănescu (al cărui tată i-a fost artistei vecin şi cel mai bun prieten), Floarea Calotă, Mariana Lungu, Ileana Domuţa Mastan, Florin Ologeanu, dar şi tineri laureaţi ai Festivalului „Ileana Constantinescu": Iulia Mihai, Gabriel Lungu, Georgiana Aurică, Gabriel Gorjanu, Florin Scăunaşu.

(w882) Ileana Con

În sezonul 18 al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR HD, platoul O dată-n viaţă este locul întâlnirilor aniversare „TVR 60”. Sărbătorim cei 60 de ani de existenţă ai Televiziunii Române prin cântec şi imagini document din arhivă, împreună cu mari interpreţi ai folclorului românesc, trăind momente emoţionante şi ascultând poveştile lor legate de TVR. Şi pentru că cele mai bune petreceri se dau sâmbăta, Iuliana Tudor ne dă întâlnire la O dată-n viaţă, în fiecare sâmbătă seară. Cea de-a doua ediţie din noul sezon al emisiunii poate fi urmărită pe 29 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Foto: Doru Ochea

Jurnalişti: Ana Maria Târâlă, Steluţa Matios

Producător Iuliana Tudor

Emisiune de Elise Stan

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1