loader
Foto

Galerie foto

Actrița Mirela Zeţa a dat proba de foc în bucătăria lui Dinescu | VIDEO

O actriță talentată, frumoasă și pricepută în ale bucătăriei a fost cooptată de Mircea Dinescu pentru a găti o masă pentru cei mai pretenţioşi gurmanzi. „Politică și delicatețuri”,  la TVR 1, pe 20 decembrie, de la ora 14.30.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În ajun de sărbători, Mircea Dinescu le-a propus telespectatorilor emisiunii Politică și delicatețuri o întâlnire cu o actriță talentată, frumoasă și pricepută în ale bucătăriei: Mirela Zeța.

Cei doi pregătesc o rețetă rafinată, potrivită pentru orice masă de Crăciun sau de Revelion: chifteluțe de știucă și avocado cu maioneză.

(w882)

Ca în orice bucătărie care se respectă, rolurile sunt împărțite: Dinescu găteşte chifteluțele, în timp ce Mirela are parte de…maioneză. „În bucătărie, proba de foc e să faci maioneza, să nu ți se taie, așa că am trecut cu brio!” spune Mirela cu mândrie. Evident că amândoi s-au descurcat de minune, iar rezultatul operaţiunii din bucătărie a fost un platou demn de pus pe mesele celor mai pretențioși gurmanzi.

(w882)

Dacă în bucătărie lucrurile au mers strună, nu la fel se poate spune și despre începutul discuției. Invitata poetului s-a dovedit a fi mai rezervată, motiv pentru care Dinescu a făcut eforturi vizibile să afle cât mai multe despre ea.

(w882)

„M-am simțit foarte bine, suntem doi oameni care nu ne cunoaștem și eu sunt introvertită din fire, așa că îmi trebuie timp să mă simt cu adevărat confortabil”, a mărturisit Mirela la finalul întâlnirii sale cu Mircea Dinescu. Iar cea mai bună dovadă că s-a simțit în largul său în compania poetului este că actriţa l-a invitat la nunta sa, planificată anul viitor...

(w882)

Și cum chifteluțele de știucă merg cel mai bine cu un pahar de fetească albă, vinul merge și el cel mai bine cu muzica lăutărească, la acestă ediție, atmosfera este înveselită de taraful făcut celebru de Mircea Dinescu şi anume: taraful de la Vărbilău.

(w882)

***

Despre actriţa Mirela Zeţa

(w500)

Mirela Zeța s-a născut pe 17 august 1982, la București. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale, clasa profesorului Gelu Colceag, în 2005. Nae Caranfil a ales-o în 2007 să joace rolul Emiliei în filmul „Restul e tăcere”. S-a făcut remarcată pentru rolurile din teatru, dar și pentru prestația din serialele Mondenii (Prima TV) și Atletico Textila (ProTV).

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1